Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Новогодишна желба за ____ феминка!

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Snow-Queen, 1 декември 2012.

1. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    Браво vitomir :clap: и јас не би двоела ниту една феминка не би било фер нели :)
    Секоја има право да е здрава,жива, среќна, да биде сакана и да сака и баш сите желби да и постанат стварност,браво пријателе бар си фер за сите :up: :handshake:

На Greeen, babyblond, Kathlin и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.162
    Допаѓања:
    156.483
    Темава му доаѓа исто ко Специјален Поздрав,ама на оваа има лампиони?

На LejlaD, mackica1 и sanjaeva им се допаѓа ова.
  3. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Јипмен ти посакувам да продолжиш да бидеш тоа што си,да не насмеваш сите овде на форумов како секогаш :D Ти посакувам да најдеш личност со која можеш да се чуствуваш свој,да делите се и да се сакате многу :wasntme:
    И многу спортски да фатиш ;)

И на сите други феминки,женски,машки ви посакувам многу среќа,здравје и љубов :hug:
    Се гледаме на елката :rock:

На Yipman2 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Јипи ти посакувам во новата година да си фатиш некоја ултра згодна девојчица, која ке ја смееш до солзи како што тоа го правиш овде на форумов. А ако е некоја идиотка, со задоволство би ти се придружила да ја врземе на сред плоштад и да ја маваме со јајцата кои ми се подарок од тебе за НГ. :wasntme:

Za creshicka пакување друштвени јајца

И јас инаку не би ве делила, еден по еден.
    Одиме вака- слабите да се здебелат, дебелите да ослабнат, среќните да си останат такви, несреќните да најдат среќа, болните да оздрават, досадните get a life, баналните да пораснат, ептен паметните да не се замислуваат толку паметни пошто не се, оние без дечко/девојка да бидат во врска, оние во несреќна врска да раскинат, бремените да родат здрави деца и тие самите да се живи и здрави, и тако даље во глобала тоа е тоа. :wasntme:

На crazylady, Mishela, Yipman2 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Angel.girl

Angel.girl Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    667
    Јас би за ДУЗИ да ми остане таква позитивна и оптимистична и да гледа позитивно на сите негативни работи што и се случуваат, да продолжи да ме смее и да ме расположува

На ИЛИПИЛИ и посакувам да си продолжи да си биде најсеќна со саканиот и ајде во годинава што ни иде свадба па и едно бебче

На сите останати феминки, а и машки членови да не набројувам, сите да си бидете, среќни, позитивни и насмеани,здрави, прави и се што ќе си посакате да ви го оствари Дедо Мраз и новата година :)

На Doozy, ilipili и Katerinceee им се допаѓа ова.
  6. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.190
    Јас имам две желби: пак Фемина да биде најдобар сајт на годината :inlove: :inlove:
    И за колегита ми Илипили: подобра работа да најдит и на свадба да ме викнит, ко ќе ја имат, нормално :D :!: Иначе не ми е колешка :D :P :wasntme:

На LittleFairy и ilipili им се допаѓа ова.
  7. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Како мор не ти сум колешка :o :devil: ,готово со тешко срце јавно те откажувам пред јавноста на Фемина од колегита ;(
    Јас тебе ти посакувам да си најдиш најуба работа на светот и да одиш Италија кај грофот :wasntme:
    На сите останати им посакувам само убавини да ги следат,позитива, од сите страни,да ви пукаат образите од смеа ,од љубов и здравје да не куртулите никогаш и по некој денар кај сите нема да е на одмет :wasntme:.

На Mrs.Cuper, pamelche, Katerinceee и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    На сите ви посакувам многу здравје,среќа и љубов.Мислам дека тие работи се најважни во животот.Сакам сите да сте среќни,весели,само со насмевки на лицата,задоволни од животот и исполнети со многу љубов и топлина.ВЕ САКАМ!!! :* :hug:

На Angel.girl му/ѝ се допаѓа ова.
  9. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.653
    Допаѓања:
    8.618
    За Јипи, еден беџ за одличната смисла за хумор. 8)

И секако љубов,здравје и среќа на сите. :*

На Yipman2, rosebush и Katerinceee им се допаѓа ова.
  10. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    Еве дефинитивно на дедо мраз му кажувам да ни ги исполни сите желби на сите феминки и феминци да ни дозволи да ни се стоплат срцата со среќа љубов да сме си здрави и живи ;)

На Katerinceee и DigY им се допаѓа ова.
  11. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.221
    И Јас сум за да не ги делам феминките, ама во случајот ќе одделам една.
    Divinebutterfly, најмилото суштество, најдоброто, му посакувам многу среќа, многу здравје, и многу многу љубов и во новата година да си најди една уба работичка со уба платичка :)

На Divinebutterfly и Miss.Ricci им се допаѓа ова.
  12. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.601
    ТедиМендо да дипломира, да ги среди односите со дотичниот жентлмен, и да си ја исполни зацртаната цел.
    Дузи да биде крунисана феминка на годината и да остане засекогаш паметна, позитивна и блебетало, зашто такви луѓе му фалат на овој грд свет.
    Рејнбоу да си најде работа за каква што сонува или да замине онаму каде што сонува. Со либето, нормално.
    На Лилит и` посакувам најдобриот другар што е во странство да и` стане комшија наскоро.
    На Трендафилка и` посакувам да ја земе веќе еднаш платата за овој месец (Any second now) :D , и да заживее веќе со тој дечко и`, аман досадна стана со желбава, дајте нека и` се оствари.

:D

За сите колективно - Љубов и здравје, парички и Секс.
    Помалку турски сапуници, повеќе книги.
    Повеќе готвена храна, помалку џанк фуд.
    ;)

На Artemission, antonina, LilBaby и 5 други им се допаѓа ова.
  13. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    Групна честитка

Ви посакувам многу букети рози,
    убав живот без нервози,
    алкохол во умерени дози,
    и секс во сите пози...
    :lol: :lol:

На Katerinceee, homealone, rosebush и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Желба за girl1985, во новата 2013 г. и посакувам || да види ;)

На rosebush, MacenceEna, pamelche и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.090
    Snow - да се омажи, верувам ова сите го посакавме.
    marama - да го најде оној баланс меѓу телесен и душевен мир и да ужива во него.Цела година да ја следи благосостојба, да има хармоничен пријатен живот исполнет со насмевки.Многу, многу, многу љубов да ја следи.Од најблиските а и од онаа романтичната.Вака прекрасна девојка не е фер да биде сама.Да наиде на некој кој ќе и го стопли срцето.

Малце офф топик муабет.Само јас останав на светот што уште праќа честитки и тоа на возрасни луѓе ?? :!: Гајле ми е ќе си пуштам, на сите ќе ви испратам.

А за себеси, чинам и веќе нема што да посакам, секоја желба ми стана реалност :)

На pamelche, LilBaby и Snow-Queen им се допаѓа ова.
  16. senjorita.lombardi

senjorita.lombardi Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    755
    јас имам повеќе групни честитки :)

за екипата од подршка за бременост им посакувам оваа година да ги видат 2те најпосакувани цртки и да си добијат слатки убави прави здрави бебиња :)

за екипата од подршка за слабеење им посакувам оваа година да си ослабнат кој колку сака на лесен и едноставен начин без да си ја мачат душата многу, и да бидат згодни како англеите на Викторија :)
    за екипата од труднички муабети им посакувам да си имаат сите лесна бременост, и наскоро да ги полниме темите за бебиња :)

за момичињата со љубовни проблеми оваа година да ви дојде умот и да не се нервирате за мажите и да ги немате љубовните проблеми, да си уживате во љубовта, и благодетите што таа ги носе :)

за екипата во серии и емисии им посакувам оваа година да ни се погоди некој добар филм доста им беше на турскиве лимонади :)

една честитка за операторите на форумот да бидете по опуштени во однос на нашите грешки, луѓе сме - грешиме :lol:

и големи желби за сите феминки да ви се остварат сите желби, да бидете здрави пред се, среќни, успешни, и задоволни од себе. Оваа година да ви донесе се по што трагавте и за што се боревте :inlove:

На rosebush, zarah, eli25 и 7 други им се допаѓа ова.
  17. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    И посакувам на Snow-Queen ,што побрзо да има на раката прстен со 7 камчиња :) и и посакувам на именце (thinkerbell) најголемата желба да и стане реалност :)

На thinkerbell и Snow-Queen им се допаѓа ова.
  18. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    И посакувам на Tenkai да собере храброст, да си го отвори срцето и да во Новата година поминува многу, многу време со него.

Doozy да ги маѓепса швабите, не со парфемот (и онака предвреме го ишприца), туку со сета своја духовитост, добронамерност и пријателство која ја има во себе.

На Ljubam и посакувам никогаш да не се чувствува осамено
    кога тоа го чувствувам во нејзините постови, ме боли

На Serafima и посакувам здравје, затоа што се друго сама знае да си најде ... па дури и нам да ни подели.

На ljubam, zhap4e, Serafima и 2 други им се допаѓа ова.
  19. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Јас на Дузи и посакувам одлучност годинава и конечно да се реши измеѓу тие тројцата :rofl:.
    И Срцекршачка дури може да ти подзавиди бре! :D
    А да, и титулата Форумџика на годината да ја добие - затоа што едноставно ја заслужи! ;)

И на Анабела и посакувам да ги симне тие 6-те кила и никогаш повеќе да не ги качи!
    Фала!

На Hipster, AngelOfArh, Artemission и 2 други им се допаѓа ова.
  20. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.892
    Допаѓања:
    4.896
    Јас сакам да ви посакам на сите феминки да бидите среќни и здрави :)

На Katerinceee и rici.aaaaa им се допаѓа ова.