Ви посакувам на сите овде на форумов како прво да сте живи и здрави, среќни, весели, насмеани, без нервози. Нека ви се исполнат сите желби од срце....
happygirl и посакувам да си ја држе љубовта покрај себе и либето, да ужива во секој миг со него и да создава нови послатки мигови, да си го доврши фак. па и да пиеме кафенце некогаш. . А на crazylady,Miss.Ricci,AnaKarenina и на 1209 им посакувам се што им лежи на душа и во мисли да им се оствари и да уживаат со полна душа во тоа, љубовта и здравјето да ги служи за да создаваат уште поубави спомени во 2013 год.
Новогодишна желба за сите[/b феминки и феминци Бидејки сите посакуваат СРЕЌА јас ви посакувам да научите да ја препознаете и да уживате во неа.Сите ЖЕЛБИ кои ѓи посакувате да ви се остварат и да бидете преплавени соЉУБОВ,и секако многу многу ЗДРАВЈЕ
Ви посакувам на сите феминки еврејско богатство, сибирско здравје, француска љубов, англиска сериозност, циганско безгрижје и американски ксмет .
Им посакувам на сите членови на форумов(па и на оние кои само читаат,а не се зачленети) да се живи,здрави,среќни,богати,насмеани,полни со позитивна енергија,исполнување на поголемиот дел од неостварените соништа(за да можете и понатаму да сонувате). Ви посакувам успешна година
Јас имам една искрена желба за сите оние кои деноноќно се активни и вложуваат напор да се истакнат и стекнат популарност на форумов: им посакувам да им се случи во животот нешто убаво што ќе ги натера повеќе да живеат а помалку да гледаат во екранот, да уживаат во нечија блискост додека се офлајн а не овде во лајковите што ги добиваат. Среќни празници!
Убава тема На @Umbrella22 Да си биде со дечкото за Нг а до година и во среќен брак. @kukla21 @duffi @Viktorijaaa5 @monik55 2 цртки @danichap @vitamina Здраво право бебе,да ги прави насреќни... Имам уште многу желби за драги феминки....дополнувам утре.
Јас го повикувам другарот @Yipman2 и годинава да нареди желби. На @monik55 освен двете цртки и посакувам и дом само за неа и мажето.На негива иницијатива. @Umbrella22 одкако ке излезе од болница,освен за убавото,никогаш повеке да не влезе,и секоја ноќ да заспива покрај либето. На двете нова работа и успешни во неа. @MilaP @Mariangel ви посакувам добро здравје на цела фамилија,посебно до малите принцеви. Се приклучувам и на погорниот список со желба за две цртки,и на сите феминки чија желба е истата. Би ја тагнала и @stetoskop, остани силна и чудо да се деси. Нека почнат веќе еднаш позитивните чуда да се дешаваат. Доста беа оние што не занемуваат. @JulieE чудо и кај тебе и пресврт на цела ситуација а од неа да излезете најсреќни и ти и синко. Клише или кој како милува нека ја нарече,желбата за добро здравје пред се,ја посакувам на сите.
И јас удирам печат и потпис на твоите желби за гореспоменатите Колку што посака убавини на нив,во иста мера да ти се врати тебе и на синко hug:
Оваа година нема да пишувам СП, зашто веќе изгубив колосек со тоа кој се' треба да ми стои во списокот. Ама темава е совршена за да посакам желби (покрај добро здравје): @lunicka ти посакувам во новата година животот да ти го заземе посакуваниот тек. @zhap4e ти посакувам да си ја пронајдеш љубовта на животот. @Bozica1980 ти посакувам да останеш ваква каква што си. Доколку има нешто што многу го посакуваш, да ти се исполни. @sanjaeva посакувам да сте уште поблиски со убавицата. Да те радува и да те прави горда мајка. @duffi @emkaemka @monik55 @mal.ecka @kukla21 @Viktorijaaa5 @LivingGlam уште многу взаемна љубов со посилните половини и ||. @JuLleE многу сила, храброст и истрајност за конечно да успееш во намерите. @ph.orhideja @Ariel @danichap @bittersweet @Annath @joy1 @Sky-butterfly @Mama25 да го имате совршениот семеен живот и хармонија како и до сега. @referentka @Cka и @Bridget да останат какви што се и во новава да се преселат во нови домови. @promeneta да остане во странција и од таму да не' известува за настаните со Енџела. @nena2010 да ни замине за Стамбол и таму да ја доживее филмската љубов на својот живот. @Peco да ја заврши 2017 барем со животна сопатничка покрај него, ако не и со принова на пат. @galapce ти посакувам многу помалку грижи околу здравјето од сега па натаму. @Umbrella22 ти посакувам конечно да ти постават вистинска дијагноза и да ти тргне животот во нагорна линија. Живот со либето, венчавка и се' со ред. Засега е толку.
За тебе, драга Битер-Суит, посакувам да смислиш нешто ново во новата година. Повеќе креативност и различни мислења, надвор од тематиката "мене форумов не ми значи ништо, на другите им значи живот, јассумсуперситедругизагреота". Всушност, го посакувам за тебе истото што ти го посака за другите - да не се нервираш за форумов и да не се трудиш премногу ги проценуваш луѓето овде, и многу убави работи да ти се случуваат во вистинскиот живот. Среќни празници.
На @crimson @Doozy @Sanjichka007 и @Bender Rodriguez лично ќе им посакам желби, тука не. @Lella да останеш паметна каква што си и да се фалиш за уште многу натпревари. @Ketchup да не го остави апаратот и да биде успешен на школо. @IronLady многу успех на факултет, на работа и среќа во љубовта. @Someonespecial паметна како до сега, па да ни бидеш идната Феминка на годината. А може да отпатуваш и во Италија. @Jordanovska-K да се појавува почесто. Се надевам дека ќе успееме да ја вметнеме во нашето феминско друштво и да се дружиме и лично. @Summerlover да не се менува и да биде застапена на форумов како и досега. @AnaKarenina и @sofijanoka да продолжат во свој стил. @macka91 да продолжи да не' разгалува со фотографии. @Mishela повеќе сон оваа година.