@Ninichka @Bebulleee @kukla21 @emkaemka @podravka @Libra88 @Zaljubena111 @bebaa @bokace во 2017 ви посакувам да го добиете најпосакуваното, најбесценетото и најисполнителното. Еден куп мили насмевки, очиња безгрижни и прегратки скапоцени @Stasija @MADO @Annath @sanjaeva @Mariangel @LadyC @mariz ви посакувам најпрво многу здравје, безгрижна иднина, љубов, многу гушкање и бакнување со најмилите, позитивна исполнетост до бескрај, насмевка... Бубале мила ти посакувам отворање на нови врати во животот кој ќе те носат кон нешто најубаво и безгрижно Нека новата ни донесе само здравје, насмевка,љубов и верба
Посакувам @Cka во 2017 да живее во нејзиниот дом од соништата,па догодина оваа време да го разгазуваме дворот со штикли за да се посади трева (го паметам тоа со штиклите) @MilaP да ги заборави лошите моменти од 2016 и во 2017 па и секоја наредна година да не се повторуваат,многу здравје за синко @JuLleE да го најдеш мирот,да останеш силна и да се избориш со тоа што ќе ти следи во 2017 @zeka да си го среди здравјето и да има уште поголем мир заедно со ќере ќе има продолжение...
Istoto od srce im go posakuvam za da imaat po dve bebenca i na @Ninichka i @podravka.... Ovaa godina sto doagja da bidete najsreknite majki na planetava
Fala na site za zelbite Na site clenovi im posakuvam sekoja naredna godina da im e podobra od predhodnata. Pred se zdravje a potoa se ostanato.
Мацка во новата година ви посакува пред се многу здравје, да сакате и да бидете сакани. @JollyGirl што да ти посакам, освен да си останеш позитивна како што си, да не смееш секој ден и помалце да ни се нервираш некој ако те запроси @Summerlover дада Сунчице ти посакувам многу многу љубов, да си останеш кул и откачена како што си. Од мене следна година ќе добиеш алкохолни чоколади @AnaKarenina секогаш да ја имаш твојата умереност, сталоженост, повеќе време да имаш за читање книги и уживања со саканиот @Mishela да имаш повеќе време за спиење и почесто да ни пишуваш @Lady Phoenix следнава година да стапнеш на лудиот камен и скромоноста што ја имаш е твојата најголема доблест @1209 ти посакувам многу исполнети моменти со саканиот и мислам годинава може да те мажиме @marama мило ми е што си среќна со Џејми, ти посакувам секоја желба да ти стане реалност. Имав прилика да те запознаам и си прекрасна личност. Фалиш на форумов @Someonespecial ти посакувам многу успех на секое поле во животот @vitamina на дамата која зрачи грациозност и во самото пишување и посакувам многу исполенти мигови со љубов и со бебушко. @Kukla994 ти посакувам да ја имаш свадбата од соништата @referentka секоја цел што ја имаш зацртано во животот да ја оствариш. Зрачиш со мудрост и може да поминеш и по други теми за да те читаме и ние младите @danichap многу среќни мигови со новото бебушко и да му купиш нов телефон на мажот ти. @Ketchup помалце да те малтретира сестра ти годинава. @senza.parole остани си прекрасна како што си знам дека листава треба да биде подолга ама ќе ја продолжам
@emkaemka ,@kukla21 ,@mal.ecka ,@monik55 , @stevemila ,@pandelka @podravka, .....и останатите од вештачко и Поддршка по две одеднаш бебчиња за храброста и силата за се низ што поминувате Штркот да ги посети и @Sesil ,@Viktorijaaa5 ,@duffi ,@Lilit и сите останати кои имаат желба да постанат мајки @referentka , @Cka ,@danichap да си се вселат во дoмот на соништата @vitamina ,@danichap ,@Natasa. P и останатите од Труднички да си донесaт на свет со лесно здрави и живи бебенца. @galapce среќа,хармонија и здравје на најмилите @MilaP ,@Mariangel да се изборат за здравјето на најмилите и ова досега да им остане само како лош сон @Umbrella22 пред се здравје и заеднички почеток со либето @lunicka ,@WORRIED.BT поубава работа која повеќе ќе ве исполнува и остава време и за нас да не дружите овде @JuLleE храброст да ја поминеш оваа борба и нов и поубав почеток со најмилото каде и да одлучиш да одиш @♡BuBaLe♡ да ја читам со поведри постови,да биде похрабра и посилна во своите одлуки и понекогаш и себеси да се стави на прво место @Dust ,@nena2010 @Peco ,@fallenangel да си ја пронајдат својата втора половина @zhap4e да си дојде по депилаторот и назад со љубовта @Doozy сите соништа јаве да и станат и повеќе да не дружи @Val-Dim па може и свекрва да постане @joy1 @Bridget да си го обноват сватовството @Ordinary се најубаво и помалку да е таинствена за в година да знам конкретна желба @zeka мир во душата и радост со малечката @ninja35 унапредување и покачување на платата @Petar80 да си ја оствари желбата за странЦтво На останатите се што си посакуваат...
Да ти кажам право од целото мислење најмногу ме погоди со првата реченица Па и затоа ме задржа да го прочитам целото.. Инаку, ти глабодарам на убавите зборови, истите ти ги посакувам и тебе на ² ПозЗ3³ ®