Зад Твитер собиранките не знам кој стои, ама зад Кајгана стои една добра екипа. Си зимаат еден локал и само они се присутни... ние кај ќе одиме? Кај нив таа и таа е датата, тоа и тоа местото и ако си слободен одиш, ако не здравје Боже догодина. Ние тука додека се организираме... Идејава не ти е лоша, ама некако на овој форум неуспешна ми делува.
@CuteSugar и @КикиМаус со месеци го организираат ова па ништо. На форумов секако дека има некоја топла атмосфера што ја нема на друг форум, но секако неизбежно е она мизерно препукување помеѓу членовите што ретко на кој форум може да се види... епа мили мои со оглед на тоа тешко да се изреализира собиранка.
Да се организира нешто и ко наградна игра...да се доделува по еден тв, еден лаптоп, еден таблет, може ќе биде примамлива понудата...тогаш со трчање сите ќе се нацртаат Секако спонзорирано од медераторите на фемина...од новите де
Таму има повеќе администратори, отколку членови. Ако не е организирано од некој вработен на сајтот, некој друг не верувам дека ќе го сфатат сериозно за оваа работа.
Хаха јака слика Тоа би било доказ дека машките се подружељубиви или пак дека некои дошле да "упецаат" некоја феминка.
Не сфаќам зошто би се сфатило посериозно ако е организирано од администратор на Фемина? И тие се обични луѓе ко нас. За 20мин можам да отворам форум на мој сајт и да те ставам админ. Биг диал. Е сеа ако некои би биле мотивирани да дојдат со цел да им се умилкуваат да ги стават модератори тоа е веќе друга приказна
Kako i da e, koj i da dojde, gazdite nema da dojdat..taka da umilkuvanje nema Ke dojdat 3-4 maski i 3-4 zenski.. Ke bleat kako telinja Ke im stane jasno deka podobro funkcioniraat preku tastatura.. Imam takvi 2 primera vo zivotov od drug forum..
Eте после какви вести ќе има на порталите http://forum.femina.mk/threads/novinarski-vesti.26633/#post-3110072
Femina sobiranka? Ili od onie podobrite..na drugo mesto i vo drugo vreme? Lele eve me..ne mi zameruvaj
Ne be femina Druga sobiranka. Si bendisav tip na tastatura i otidov da go kjaram. Se pomaciv nekoe vreme i go kjariv.
Ete im na deckive ohrabruvanje da odat na sobiranki. Ne sekogas ima ubijci i manijaci Nekogas ima i kako mene Odat zaveduat i im ragaat deca posle
Си ја замислувам средбата хммм интересно, зад постовите да ги видиш луѓето хммм, со дел од феминките чест би ми било да се запознаам немам некои предрасуди меѓутоа по средбата веројатно овде дружењето не би било исто, многу перцепции би се смениле или би се зацврстил впечатокот, не знам ... занимливо ... не знам само колку од нас имаат храброст за ова.
Какви собиранки на ладново и загадено... Кај што никој нема да се појави освен 120 машки и 1 женско со дечко и , Кај кога ќе ги упознаеш подобро членовите ќе се разочараш дека не се тоа што се прикажуваат на форум. Кај кога некој ќе почне муабет за кланови или политика па кога ќе почне раскарување....Особено на ден на избори. Друго е кајгана , друго е фемина.
So be Skopje ta Skopje oti da ne se sobereme vo Bitola pa Makedonija ne w Skopje , so ne dojdete ednas vo Bitola