Мене многу повеќе ми се допаѓа елка со шарени лампиони. Овие еднобојните некако многу монотони ми се. Да, изгледаат убаво, ама ете не ми се по ќеф Шарено си е шарено Кога ќе ја накитам мојата ќе ја сликнам.
Елката сеуште не ја накитив ке чекам 15-16 ама ако не издржам ке си ја накитам Одвај чекам да е накитен градов буди голема топлина кај секого
Ја извадивме елката за да ја украсиме но за жал половина од ламбичките не работат,сега ќе почекаме до утре за да ги смениме ламбичките
Јас имам голема елка, но гранките кај што се спојуваат нели за да стојат, тие најголемите делови на гранки што се доле,(како објаснив ) веќе се уништени и паѓаат надоле, па не изгледа ич убаво.Неможам никако да ги застанам да стојат како шо треба. Па сакам нова Деновиве гледав елки по продавници ама многу скапи ми дојдоа, 3000 па нагоре се поголемките и погустите. Знае некој како се движат цените на пластичарска, елките убави се, густи?
Јас едвај чекам нашата да ја накитиме Иначе имаме голема елка во две бои ( црвени и сребрени лампиони) и многу се радувам секогаш кога ја китиме,како 4 годишно детенце сум тогаш
луге, ај дајте ми некои предлози каде и како да украсам со сијалички имам 2 пара долги сијалички незнаам што да правам со нив на елката имам еден пар сијалички(срциња) ама незнам каде да ги ставам сијаличките други... сакам малце повеке да се осека таа празнична еуфорија низ цела куќа а не само во еден ќош имам инаку и еден дедо мраз голем што свети и еден снешко тие ке ги распоредам низ ходниците ама за сијаличките ми е. значи сакам низ целата кука да биде она "нова година" да биде насекаде украсено и да чекам само да падне снекчето ај ве молам предлози