Зарем никоj нема украсено елка оваа година??? Каде ни се сликите со елките? Jас моjата планирам утре да ja китам,аj ако е убава ке ставам едно сликче тука. А еве ги елките што ги имаме на работа, штета што незнам вака убаво да ja украсам моjата
Луѓе не е малку рано за китење елки? o.O Јас мојата уште од кога памтам за мене сме ја кителе со моите дома за Св.Никола.
Јас мојата на 29ти Ноември ја накитив. Моментално сум кај моите неделава, па ќе Ви ја сликам сега нивната, а штом се вратам дома и нашата.
Не знам дали ја погодив темава,но... дали некоја знае каде можам да најдам мала бела елка,за кај мене во соба и како се движат цените?
Moze nekoj da dojde da mi ja nakiti elkata? Sakam nakitena elka ama me mrzi, posebno raskituvanjeto. Za vikendov moram.
Мала бела елка има во кинеските продавници Gary , јас прееска си купив исто за кај мене во соба, само зелена е мојата, 1.20 м. ме чинеше 300 денари, а поголемите од 1.50 м , ми рекоа дека се по 400, а од 1.80м. мислам дека беа по 700. Е сега овие се оние обични елки, од материјал како што ги имавме порано, а тие што им се бор- елка како со боцки , тие им се поскапи
Би ребало да има во Атлантик, а и во продавниците на пластичарска. Низ бит пазар само некои малецки се наоѓаат.
Некој од Струмица да каже каде може да се најде новогодишна елка убава,на Колорадо на пр! Кај нас ги нема овие модели !