Некој/а што шетал/а деновиве да сподели инфо дали веќе има извадено по продавнициве (Меркур, Вучко, Џамбо, било каде), елки и која цена се од прилика оние што се 160-180см висина?
Малата си доби на поклон елка 2,10м со се лампиони и сијалички од чичо ѝ, баба ѝ и дедо ѝ. Девер ми ја украси одма уште на 1ви ноември само што ја донесе. Ама дека е уште рано па ја сокривме во детска. Многу е убава и голема, раскошна, отсекогаш сум сакала таква. Лампионите се црвени и златни во разни големини. Едвај чекам за 2,3 недели да ја вратиме во дневна.
Сакам да си купам нова убава елка голема раскошна да биде ,знае ли некој каде можам да најдам таква ?
Лани во меркур беа густи, богати и широки елките. Јас купив од тие потесните бидејќи немам многу простор дома...
За таму ич не ми текна да појдам ама добро што ми кажа па ќе појдам и таму,сакав до вучко да одам знам дека пред некоја година таму имаше убави☺️
Многу убав и голем избор на елки имаш во Меркур, и со пристапни цени се, башка за некои модели даваат и гратис 36 лампиони, а лампионите се преубави, бев пред некој ден и видов , и ние сме во план да земеме некоја еве ги на флаерчето https://www.facebook.com/MerkurMake...995585138644/1715994975138705/?type=3&theater
Од тие најгустите до доле сто има гранки јас земав лани од мис пантер 4500 а тука у меркур сеа гледам 6000и кусур се значи меркур поскапи се барем за овој модел ја со го земав
Вака на сликата убаво изгледа, ќе одиме викендов да ја видиме во живо. Да не е како елките во Меркур на промоција, на сликите се убави ама во живо некако празни.
Има ли некој купено елка од базаро? Да каже дали се убави а и слика ако можи. Гледам ефтини се и плус по карго ќе праќаат. Вчера му е објавено ова.
Јас најдов преубава елка во вицко 210 цм висока 4200ден ,во меркур 230цм висока иста ко оваа ваму беше 4800 ,ми остана уште во вучко да појдам да видам и таму па да се решам која да ја земам .
Во Меркур се убави само тие со снег што се. Се друго воопшто не ми се допаѓа искрено. Посебно оние што одат со гратис лампиони па ич. Пантер дефинитивно имаат прекрасни елки..
Јас денес бев во базаро. Искрено елките за таа цена се никакви. Премногу се ретки и не се многу високи. Погусти и убави елки, средна големина беа 2300. А лампионите и украсите многу ефтини.
одите си до миспантер јас лани земав2,10 за4500денари кај нас во продавниците ги продаваат по 7000-9000 елката есон коа сака пракам слика у лп
Во потрага сме по убава квалитетна новогодишна елка, треба да купиме ве молам за инфо каде има и секако по која цена се