Super e..od kade? Kaj nas otsekogas ja kitime na samiot novogodisen den ..zatoa sega e uste ''golicka'' ..nova mi e
elkata lani ja kupiv okolu 5 iljadi mislam bese od Atlantik Komerc vo naselba Madzari realno gusta e i ne e preskapa za 2metra i 10,a lampioni i sijalicki od jumbo zemav Ова баш ми искочи пред некој ден на фб во Електромерал
@Dust женче те читнав си имала 180 лампиони на оваа погоре има 240 така да уште со 50 ке биде фулл чисто орентационо да си знаеш хахахах
Многу ти е убава елката... ама немам нерви јас веќе. Доста се тие што се Ако треба не уште 50, туку уште 100 ќе купам, ама да местам нема шанси.. Жива се изедов додека и овие ги наместам.. Слика во некоја следна прилика
Ич немам нерви веќе за такви ситници, а интересно и убаво ми е кога е накитено Ќе почека подобри денови... или нова снаа во куќава
женски од оние дедомразивците што се ги имате во јамбо видено сигурно како кукли што се дали знаете на друго место во скопје дали има
Меркур би требало да имаат и во Центар према Рекорд мислам до Фибула Травел има два дуќана со украси тука секогаш имало дедо мразовци