За интернет продавница, видов во Базаро имаат, интересни се, над 1000 ден мислам дека имаат и бесплатна достава
И мене ме мачи ова прашање? Со спреј не верувам дека би успеала за убав ефект,аа за комбинацијата вода и вештачки снег би пробала, но каде да најдам вештачки снег( snoFlock)?
Ја нема, баш и на ФБ кај нив гледав по слики, ја немаше. Имаат многу голем избор, во каталог само еден мал дел е ставен. Ја имам ставено накитена во темата кај фотографиите (празничен декор беше последната тема мислам).
Ок, фала ти. Сакав да прашам дали се и во живо како на сликите, бидејќи не сум од Ск и не можам да проверам. Ај да ја видам твојата
Убави се елките, густи и има различен дијапазон на цени, за сечиј џеб. Мене ми сметаа ногарките оте се пластични. Мене не ми се стабилни елките со овие ногарки. Колку што успеав да видам, немаа со железни ногарки.
Како на сликите се, густи и убави. А и цени има за сечиј џеб, подостапни од останатите. Ногарките се пластични, ама широки и стабилни, не се клати и мрда иако е висока и широка. Се надевам ти помогнав бар малку
Да, поради цените и изгледот ми паднаа во око, на други места за тие пари елките се како без гранки, празни. Ми помогна секако, сите помогнавте. Елкава што ја имам моментално е со железни ногарки, пак се ниша
Потврдувам и јас. Ногарките им се екстра стабилни, ја изнашетав така накитена елката низ соба, не мрдна ни едно делче ни лампионче. Супер им се елките.