Оди во Литература и уметност и влези во фото натпревар- тема подароци. Од вчера е сменет насловот, затоа не си можела да ја најдеш
Минатата недела купивме прекрасна елка од Електрометал до Сити Мол, имаа огромен избор. Поминав денес, се е пребрано! Останати им се некои пинцури од 150см., и оние скапите од 6.000 денари па нагоре. И на некои од тие што останале беше напишано дека се резервирани или дека се последни примероци. Тие што планирале елки а не купиле, да си знаете дека изборот во Електрометал е скоро никаков сега.
Ваква ми се допаѓа со ситни гранчиња, сликата е од Меркур и не знам колку пари е, ама иста има во Аџико и е 5000 ден.
Што мислите за слим елките? Просторот ми е ограничен, а веќе нема ништо избор останато да најдам некоја златна средина, да не е мн шорока а да е убава густа
Интересна е да видев порано таква ќе земев. Јас сум со мало бебе и не сакав да се шетам па онлине порачав oд https://www.facebook.com/StiberaExclusive/ супер задоволна спрема цената + што и да им побарав ми го сликаа /снимаа ,а и не се скапи
Здраво на сите, јас сум од Гостивар и тука слаб избор на елки, да ми препорачате продавмица или он лајн страница каде може да најдам убава елка ( со снег)... Од напред сум ви благодарна
Мене ми се многу убави и необични. И јас немам многу простор, треба следната година да разгледам вакви.
Ако немаш купено, во Рамстор имаше златни и црвени, по 13 денари една снегулка. И во Џамбо мислам 8 спаковани, бели беа околу 70тина денари.