Каде и кога ќе има најрано елка да си купам, има некој искуство? Денес во Џамбо видов дека ставиле новогодишни украси па си викам може и на друго место има нешто да идам да побарам.
Обично во ноември почнуваат,џамбо е секогаш понапред и ова време ставаат не верувам да има,ама ај и ја да си прашам за секој случај?
Не верувам дека некаде останале или донеле елки, почнуваат средина/при крај на ноември да пуштаат елки, украси... Ептен ако сакаш уште сега да си земеш, можеш преку интернет да си нарачаш.
Еее и јас сакам уште сега. Јас на една елка од Вицко и се спремам пд лани и само гледам дали почнале али уште нема ништо.
Денес купив елка од Пантер Мис, за замислата што ја имав каква елка барам, убедливо најефтини се таму, а убави и густи. Кој бара елка, да оди да види таму. Немаат огромен избор на видови елки и лампиони, ама елките ги има во сите големини и лампиони во основните бои.
Ај те молам за слика да видиме. Густа е, широка? Многу се скапи таа висина елкиве, особено да се и густи и широки убави...
вршат достава преку карго ја порачав пред 4 години мислам беше до дома со карго ми стигна дефинитивно најефтини
На која страна нарачувате? На Фејсбук не им е активна од 2016. Инаку елките се релативно скапи сегде, поубавите над 9000... Во Електроелемент имаше солидни за 5500, ама веќе се распродадени...
Имаат повеке страни најди телефонски број и звони им прво па на вибер и пуштив слика од која сакам па така се разбравме За квалитет хммм Шо да речам зависи и со што споредуваме предходно имав права колорадо де лукс од они со округол тањир постоље од таа ни едно ливче немаше паднато десет години ,од оваа знае да падне некое ливче Ама сепак за парите се супер
И јас нарачав од Пантер Мис од 210 цм, па чекам да стигне. Инаку секој пофалба за односот, многу убав впечаток ми оставија. Многу профи.