Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Новогодишни елки!

Дискусија во 'Дом' започната од 2468, 14 декември 2010.

1. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.970
    Допаѓања:
    219.525
    Мојата снежна елка, баш снежна ја купив во 2019 година, секоја една година кога ја монтирав снежеше по цел стан, прашина и ѓубре снег во тони, усисивачот икс пати ми се затна од неа, секоја полица од собата ми беше снег и прашина значи погадно и понеодржливо нешто од снежна елка не постои, просто ми преседна по 2 дена пред и потоа да чистам и да правам генералки оваа година ако не купев зелена елка немаше ни да ја вадам имав траума на помислата, не сум ја туширала никад не знам колку е изводливо но фактот дека е големо ѓубре е тоа. Јас сум за никако да не купувате снежна елка, е сега, од снежна до снежна можда има разлика мојата беше баш снег прашина што се рони во тони 5 години сега ќе ја фрлам.
    Пробај можда да ја тушираш па да ја сушиш може ќе де исчисти мојава е невидено ѓубре.

2. Компир Манџа

Компир Манџа Популарен член

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    3.393
    Допаѓања:
    4.935
    Елкава на плоштад во Скопје сеуште не сум излегол да ја видам, ама колку што гледам од слики, истата е од претходната НГ. Малку барем да сменеа или барем да посадеа некоја како таа во Лондон и да си ја китеа таа секоја година.
    Ептен депресивна е вака. Не дека и во другите градови е нешто уау, и таму е слична катастрофа.

3. NCIS

NCIS Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2019
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    148
    Jas ja kupiv vo bazaro minatata godina,pravi gjubre ama ne e nisto strashno,vtora godina mi e kako ja imam,bash ke vidam i koga ke treba da ja soberam kolku gjubre ke napravi,ne ja plativ skapo pa i za tei godini da ja frlam nema da mi bide teshko na dushava

На vitamina му/ѝ се допаѓа ова.