Мојата снежна елка, баш снежна ја купив во 2019 година, секоја една година кога ја монтирав снежеше по цел стан, прашина и ѓубре снег во тони, усисивачот икс пати ми се затна од неа, секоја полица од собата ми беше снег и прашина значи погадно и понеодржливо нешто од снежна елка не постои, просто ми преседна по 2 дена пред и потоа да чистам и да правам генералки оваа година ако не купев зелена елка немаше ни да ја вадам имав траума на помислата, не сум ја туширала никад не знам колку е изводливо но фактот дека е големо ѓубре е тоа. Јас сум за никако да не купувате снежна елка, е сега, од снежна до снежна можда има разлика мојата беше баш снег прашина што се рони во тони 5 години сега ќе ја фрлам. Пробај можда да ја тушираш па да ја сушиш може ќе де исчисти мојава е невидено ѓубре.
Елкава на плоштад во Скопје сеуште не сум излегол да ја видам, ама колку што гледам од слики, истата е од претходната НГ. Малку барем да сменеа или барем да посадеа некоја како таа во Лондон и да си ја китеа таа секоја година. Ептен депресивна е вака. Не дека и во другите градови е нешто уау, и таму е слична катастрофа.
Jas ja kupiv vo bazaro minatata godina,pravi gjubre ama ne e nisto strashno,vtora godina mi e kako ja imam,bash ke vidam i koga ke treba da ja soberam kolku gjubre ke napravi,ne ja plativ skapo pa i za tei godini da ja frlam nema da mi bide teshko na dushava