За нова година се знае - пакетче! Нема некој што не се радува на пакетче. Стави му ги омилените производи на дечкото плус додади уште некој предмет ако сакаш и совршен поклон.
Јас му направив еднаш големо пакетче и пресреќен беше, ставив се' што знам дека му се свиѓа и што ме потсеќа на нас.
во сл. каталог од авон имаш сет luck машки или женски за 650 ден најубавиот парфем што можеш да го поклониш и да го добиш како поклон е luck e сега по таа цена само може да ти даде некој кој е член
Јас всушност сакам да му сплетам шал на дечкото. Му имам се купено и искрено досадно е парфеми, глупости исто па исто. А знам да плетам иако одамна се учев, ама не се заборава и решив да му сплетам шал. Па ќе видиме како ќе испадни Пс: До сега немам ништо конкретно сплетено.
Еј шал и омилената чоколада во пакетче, Фала ми даде супер идеја. Јас не сакам колекции да му купувам, сакам да има нешто од мене.
Девојчиња дај кажете што да му земам на дечко ми, на алиекспрес барав нешто чорапчиња новогодишни интересни или некоја маичка ама не можев да најдам ништо..
termosni novogodisni corapcinja nekoj si dobar volnen sal,paketce , nesto sto odamna go merka a ne si mu go podarila ili nesto slicno )
Јас имам чорап голем таков за под елка, планирам да му купам некои ракавици и чоколадо да му ставам внатре
ми треба новогодишна музичка честитка, дали некој видел каде има? вчера проверив во Веро Џамбо немаше таму. фала
Почнав со купување Најомилен дел од годината ми се Божиќните празници и сета таа атмосфера. На мајка ми и татко ми им купив новогодишни чаши за кафе од Џамбо онака малку се мали па ќе треба двапати да си дотурат кафе во нив како што тие пијат Планирам на татко ми да му купам и една вртоврска,а на мајка ми нешто козметика Исто така и нивното омилено чоколадо За другите уште немам ништо,но наскоро и тоа ќе биде па ќе пишам овде
Не сакам нешто тотално безврска, како блуза или не знам што. Сакам нешто со емоционална вредност. Решив на брат ми да му купам книга за животни бидејќи ги обожава животните, а и сега учи да чита. На една другарка ќе и направам нешто, веќе знам што. И плус чоколадо, секако. На најдобрата другарка не знам што... Има време сеуште, ќе смислам. :
Празничната сезона ми е омилен период од годината. Отсекогаш многу повеќе сум се радувала кога јас подарувам нешто, отколку кога мене ми подаруваат. Моментот кога ќе ја видам реакцијата на задоволство и среќа, дека им се допаднал поклонот што со цело срце го имам бирано и однапред планирано до најситен детал ми е бесценет. Christmas time is all about giving, and a little bit receiving. Eптен ми е криво што кај нас ја нема до толку таа култура на разменување божиќни подароци, исто и што новогодишните честитки веќе да не кажам скрос исчезнаа. Јас секоја година се опремувам во разни хартии во боја, мунисти, украсни траки,си пуштам божиќни песни и се впуштам во акција на изработување новогодишни честитки за моите најблиски. Баш завчера другарка ми ми кажа дека ја добила мојата честитка и и сум го направила денот.