И ние вчера накитивме дома. Едвај Чекавме са заспијат малите индијанци,и јас ММ и големата да се фатиме во акција. Уште малку ни остана,ама тоа вечер. Радостиии
свекникот не е од тука руста се вика продавницата шведска нејои си 10тина евра ги има и тука по нашиве продавници последно либерта имаше изложено шо видов ама некои 2200 ден беа и малце поголеми беа рефке да се знае чија кука јаде мрсно хихихихихихи не ,навистина ја сум бетер од мало дете па така си плискам пари
Preubavo. Mislis ke ostane nesto od ova ili mirni se tvoite? Mojata saka da faka ama odma go zimam dedo mrazot toj so se plasi od nego, go stavam kaj so faka i bega odma Jad bi ti ispratila cestitka. Sakam da nasmeam i izraduvam luge. Samo daj mi adresa
Кревам погоре или на трпезариска маса ,па после ги враќам назад и така во круг. Фаќаат,ама не многу,уште не разбираат.Повеќе ги чепкаат сијаличките. Хахах добра тактика си и нашла на малата.
@ALISA0000 многу убаво. Елката ти е прекрасна.. Јас за таква имам желба. Ако не оваа наредната ќе китам таква голема. Мн мн мн убаво За мене не е лискање пари туку баш елексир за очи и душа задоволство за себе.. Исто свеќникот прекрасен во план сум таков да земам за божиќ или евентуално со 3. Пре кра сно!!!
па да ти кажам пре би купила нешто вакво украс новогодишно лампион отколку штикли ама тоа сум јас нели со моите размислувања ми ја топле душата и уживам во тоа и затоа тоа шо ми е кеиф си го пружам на душата да се извадам пикирав чизми и ташна чекам да стигнат кај ида е
Колку убаво изгледа Ти благодарам за убавите зборови поназад . И навистина така беше кога бев дете . Убави и смешни спомени ми се навраќаат од тогаш . Првото милениче го добив на мои 5 години , 2 недели пред нова година ( на мојот роденден ) колку го возев на санка , кутрото се чудеше што му правам . Инаку , кученце беше . Најубава Нова година ми беше таа ( дека ми подарија кученце ) . Многу се грижев да не го повредат поголемите кучиња од комшилукот , па кога го шетав , го возев на санката . Наоколу , се осветлено и накитено , спремно за дочекот на Новата Година . Деца се маваат со топки , снешко во секој двор , на улицата немаше ниту една кола , се деца со санки . Баба ми кога викаше по мене : " Влегувај да се исушиш , ќе настинеш инаку . " - " Ама бабо Џеки сака да се шета " - " Остави го кутрето нека јаде прво , после шетај го а и ти да јадеш , да се стоплиш и исушиш , пак ќе излезеш " . Убави времиња беа тоа , еуфорија огромна . Дали дека бевме мали , и немавме грижа , или времињата се променија .. Јас годинава ќе морам Јово на ново . Од елка до ситници за украсување , се ново . Овие мои каубојци се смачкаа . Елката лани се онесвестуваше најмалку 5 пати во 1 ден , сијаличките ги искинаа , половина од лампионите ги искршија , Дедо Мраз ни е засипнат кога пее . Ако , нека . И јас правев вакви работи кога бев мала . Затоа и мајка ми ме убедуваше лани да не купуваме елка , знае што ја чека .
@Milobebence видиш шо интересно ти текнало тоа со чашите ете оти рекле човек уче додека е жив интереснен пример
Видов на јутуб и ми се бендиса инаку да интересно само отозгоро над нив треба да купам свеќи да ставам. Ова набрзина и со тоа што имав дома инаку ептен има убави работи да се направат со чаши па и со тегли.
Сама ја правеше Ики? Алал да ти е снешкото е интересен Можам да замислам црниве чашки колку те намачиле хахаха
@Milobebence чашите за вино со шишарката, прицврстени се за подлога? И ако да со каков лепак на какво дно? Фала ти