Темјанушка. Ич не ми текна да го пробам кога се зачленував, т.е пред скоро време ми текна дека уопште постои имево.
Најверојатно би било Calla затоа што тоа ми е омиленото цвеќе Ама ете ко се зачленував не ми текна баш на тоа
Catalea можеби, или би го задржала Donna со уште некој префикс без она 17 (годините кога се зачленив на форумов)
Не можеш,зафатено е Пробав со Луна,па морав да му удрам демунитив на името.Граматички сосема погрешно ама ете бидна Би сакала да бидам Визиана
Prudence е прво што сега, во моментов ми падна на ум. Инаку, не сум мислела за друг некој. Врска си немам. МендиЛејн... ми е нај-нај-најинтересен јузер
Сабрина........од еден филм сто многу си го сакам Ама жал ми е што не можам да го сменам .........оти вака можеби премногу се откривам,ама пак тоа што го пишувам секогаш го мислам така да не ми прај некоја разлика
Свесно ми е избран никот, од she (таа) и lea (лавица), така да не би го менувала. Или би била само Lea.
Мене никот ми е коритсаки , го избрав онака набрзинка што се вика , а би го сменила во црвенокоса кога би можело..
мееех.... Можда би смислувала некои кратенки од зборчиња за да направам интересен псевдоним, ама на крај пак ќе завршам со нешто едноставно. Така да, неам идеја што би ставила како нов ник. Си се сакам како морска ѕвезда.
Не би го менувала, но ете да треба пак да се зачленам и ако ми е ова creshicka зафатено, тогаш би била Longoria (ради Ева Лонгориа) или Aniston (ради Џенифер Анистон).
Кога се зачленував бев во брзање и воопшто не мислев на никот. А всушност се зачленив за да пишам еден коментар на една статија. Ми се допаѓа Сара (без123) но кога би можело би си го сменила никот во некој од овие три : 1. Incognita 2. NeferTiti 3. Аlchemist