Би го променила и тоа како. Ех, да можеше...бидејќи тогаш кога се регистрирав не забележав дека има повеќе Феминки со зборчето "wild" во никот. Но, тоа е. Инаку, доколку би можела да го променам корисничкото име, тогаш би го избрала AuroraBorealis или само Aurora.
Ников го ставив без размислување, затоа што не е онака, туку има значење. Но се сретнав со толку многу принцези (сите секако многу драги) на форумов што веќе и се сомневам во ников.. Би сакала нешто поуникатно, покреативно, не за друго, туку затоа што и јас сум таква. Така да, да би можела да го сменам би била Soldier, pisces, или rocker937.
Во моментот ништо не ми текнуваше и затоа го ставив овој ник. Ми се допаѓа никот иако во нервоза го ставив Да би имала шанса да го сменам би си ставила некое од овие три: ~Disco-Queen ~Sun-Queen ~Party girl
Лолита но веќе имаше, не сакав да бидам копија. или Loleetatoo Кој знае зашто знае, кој незнае, и нека не дознае.
па не би менувала али ако сменам мора да биде некое пре преубаво име,несто поинакво од сите др... али оти не ми текна така си ставив име од мојата девојка