Си го сакам ников,да,и незнам дали би го сменила Ама Дала,некако ме потсеќа на некоја буцкаста,а не сум Имам неколку идеи за нов ник,а ако треба,ќе го сменам со некое од тие никови
Не си го сакам мојов ник,ама ете тогаш кога се регистирав така набрзински и во моментот само ова ми текна. А инаку кога би можела да го менам дефинитивно би било Aurora
Незнам на кои дроги сум била коа сум го пишала имево hock: :? Хахах искрено e тапа, без ни мала доза на креативност у него.. Да можам да го сменам барем ќе напишам : Среќичка во Несреќичка(поуникатно бар )Хааа Али тоа е, shit happens ..
глуп ми е мене мојов некако ама се пишал ете кизнај шо "инспирација" била во моменто иначе би го променила во "Gavril.Vo.Princip" дефинитивнооо
Јас би го сменила одма зашто овој навистина мие глупав.Би го сменила во TVDlover или TVDadictioner ама само не овој.
и јасс сакам да си го сменам ........ -.- ајј напрајте некако да мојт никот да се менуват. нека бидит одозгора стариот ник долу новиот напишан.
Задоволна сум со мојот ник, нурната сум во митологијата па ников ми е митолошки и си го сакам (composed of the parts of three animals: a lion, a serpent and a goat)
Кога се зачленував скоро сите што ми се свиѓаа беа зафатени..па ајде ова..иначе сега незнам сеедно ми е..можеби butterfly затоа што многу сакам пеперутки
Па се мислев јас помеѓу: KittyKat, OrdinaryGirl, Bambi , Thumbelina, Bella, Carmen и HollyWoodGirl и испадна последниов ник.
Би го сменила во SlimShady, Shady'sSouldier.. Кога се регистрирав сакав Rainbow, но зафатено беше па додадов нешто И би сменила Colours во Colors
Кога повторно би се зачленила, би ставила некое звучно зборче на италијански , еве на пример Farfalla (би го ставила кога сега би се зачленувала, ми текна од една песна што скоро ја открив , како не излезе песнава пред да се зачленам ). Ама иначе задоволна сум и од овој ник, убаво ми звучи.