Зашо мразам кога некој пишува со 4ки, а мене никот ми е Angel4e, дефинитивно БИЛО ШТО друго, освен ова. Срамота, ахахаха
Па мојот ник Agrona значи божица на војната и смртта. Не знам ни јас од кај ми текна овој ник. Но, доколку би можела да го сменам би го сменила во Mona Lisa или La Joconde.
Јас дефинитивно сакам некој нов ник кој што секако нема да го содржи тоа cuci. Незнам кај ми бил паметот тогаш , ама ајде оригинална сум барем хаха
Јас стопати да се зачленам стопати ќе си бидам феминиум, незнам од каде ми текна ников ама некако многу го засакав
Verica i Rajko инспирирана од парови кои имаат заеднички фејсбук профил, бидејќи тоа е мојата тајна неостварена желба, да имам заеднички профил со мојата подобра половина . Алтернативна варијанта vericarajko.
Многу сакав Gloria, ама беше зафатено и на крај ми текна Kaylie. Ми се допаѓа и сегашниов многу, ама Gloria уште повеќе!
Никот воопшто не си го сакам. Така на брзина го ставив и не мислев дека толку долго ке се задржам на фемина Инаку да би можело да го сменам никот тоа би било Гладијаторка .
Јас мојов не би го менувала. Прво сакав да ми биде Vampire.Girl,но зафатено беше.Штета,ама и овој не ми е лош и си го сакам.
Јас пак мислев дека е побитно она што ќе го кажеш на форумов отколку никот. Воопшто не е битен никот, битен е печатот што ќе го оставиш во форма на пост и што паметно ќе кажете и пред се колку искрени ќе бидете во постовите. Лугето се паметат по делата а не по името.
Сакав мојот ник да биди нешто Cutie,CuteGirl..но потоа ми истекна CutieWithABeauty и баш си го сакам и никогаш не би го сменала