Па, Luxury или Ligeia или пак Blair или Karin т.е подобро би звучело Karien... Не знам може сите овие се зафатени, ама како и да е си го сакам јас и овој ник, добро што не сум лупнала некои бројки во никот т.е фамозните 4ки, така да добро е.
Ме неρвиρа 4κата во мојот ниκ! И тоа "r" што сум го тупнала по гρешκа во ниκот наместо 4ever ја од бρзање 4rever ! Подобρо би било само Unique или многу дρуги ниκови κои што си ги имав одκаκо го ставив овој пρоκлетиов! Постојано си виκав κамо да ми беше ваκа *****... Ама ај тоа е не се вρаќа веќе. Баρем да можат администρатоρите неκаκо да го тρгнат r-то во 4ever, ќе бидам пρесρеќна! Ама ај битни се мислеањата и многу дρугу ρаботи во пρофилот .
Хах мене ми се допаѓа никот мислам има и многу подобри ама сакам да си сменам само затоа што јас сакав Blossom амаа ми испадна blosson :\ и гледам само што се регистрирав одам да си го видам профилот за слика ова она и кога да видам погрешно сум напишала и оуу шит амаа и вака е добро би сакала и Аurora ама зафатено беше I think
Не би го менувала никот, бидејќи немам никаква идеја кој ник би го ставила. А и да посакам да го направам тоа најверојатно пола и повеќе од тие никови ќе бидам зафатени.
Мене многу ми се допаѓаше Arabella но за жал беше зафатен и тоа од феминка која воопшто не е активна. Штета за убавото име. Но и мојов ми се допаѓа, сега не би го сменила за друг
Уф, и тоа како би го сменила. Darkgirl Dark Darkness BornInWrongTime Alexandrа ... И мноооогу други. Сигурно би бил некој поубав од сегашниов ник