Ова е голема глупост, излегол сега некој паметен да ни кажи кој знак сме а од ко се памти веков се знае како било па таму некој змијоносец, некое друго име не му текнало или толку е инвентивен и тој
Близнаци.. !!??? Навистина неможам да се збогувам туку-така со ракот и да си го сменам знакот..Незнам зошто но ако треба ќе почнам да се уверувам себеси дека ова не постои..ама навистина не се чувствувам како близнаци..уфф.. !!!
Ма ајде бре луѓе ова е чисто ср*ње ,зарем треба да се верува безусловно на сите новокомпонирани теориии што ни ги сервираат?
Јас пак риби испаѓам според новиот хороскоп иако доста луѓе ми имаат кажано дека потсетувам на риби а не на овен , ама јас некако се чувствувам како овен, секогаш сакам да сум прва и тврдоглава сум, ама како риби ич не се чувствувам, иако многу сум поврзана со морињата како да патам...баш ко риба на суво се чувствувам кога не сум покрај море, но сепак не гледам ништо друго заедничко меѓу мене и овој знак.
И јас по новиов сум риби. Не се согласувам. Убаво си ме опишува мојот хороскопски знак (Овен) и си и наоѓам сите карактеристики во него. Ова е чиста глупост, немај работа - нишај вратата.
И така и вака сум си девица во хороскопот така да нема грижи за мене.. Секако ова се глупости, змијоносец бе? Барем некое друго име да дале, крава, теле, муле, магарац,коњ.. Од сите овие они змијоносец одбрале? Епа нече мочи
јас сум близнак, и имам карактеристики на близнак, и неможам да сум бик, ич не ги сакам биковите, и ова не е точно
сега бик сум ама карактеристиките за бик со близнаци воопшто не се слични,а карактеристиките за близнаци потполно ме опишуваат
Се никна лавот у мене. Искрено, не ги знаев баш неговите карактеристики. Ама тоа тоа што прочитав на фемина, за лав, е поприлично точно.
Јас имав прочитано некаде,ако успеам да најдам ќе постирам,дека ова не важи...и дека се си останува како што си било. Инаку јас би испаднала стрелец по ново,кога би било