Е да бе, уште ова фали да е како фејсбук. Она што му фали на четот моментално е пиле да цвили, да се гледаат имињата на тие што се таму и да може да се направи група на чет само со одредени членови. Се’ друго си е во ред. *И морам да промрчам малку, тоа што се појавува на табот за нова порака, обично касни и се покажува после 2 минути.
Ако толку сакате само со одредени членови да си пишувате направете си групен разговор и завршена работа.
Чат и групен разговор не е исто Добро би било доколку има ограничување кои членови можат да учествуваат т.е како во старата платформа што беше над 100 мислења а не сега кој како се зачленува право на чат доаѓа и трола наоколу.
Реинбоу ај што ни ја заклучивте темата 17 + од необјасниви причини, па сега ни за еден чет да не можете да ургирате. Не е квантна физика побогу. Башка истото се средува за неколку дена, ништо комплицирано.
Па, пријавувајте ги таквите случаи, секогаш може да ми пишете ако трола некој или вознемирува на четот. Инаку, ова е форум, место за дискусија во теми, не знам зошто покрај разговорите во кои може групно да се пишува уште и да има чет со таква опција. Не е тоа целта на форумот, ако некој е тука за тоа го згрешил местото.
Јас колку што знам форумот е и за комуникација, како и за отварање нови теми за подобро запознавање. Вие не ни го овозможивте тоа без образложување. Сега и предлозите за четот не чинат.
Ако има некој модератор нека влегува некогаш на Чет, еве моментално има еден пациент кој што треба да се елиминира од форумот одма, тоа е членот Nekoj123 интервенирајте.
јас пак да "ургирам".. има шанси да се олесни ставањето на слики на чат? некако малце да се поедностави процедурата..ко на пример овде на форум ко што има прикачи фајл
Видов дека темата за идеи сте ја затвориле, па еве ќе пишам овде, бидејќи е најблиску до тоа што сакам да го предложам. Би можело да се направи чет како на социјалните мрежи (фејсбук) помеѓу членовите овде.
Пак не се разбираме. Не знам како на друг начин да ви објаснам. Тоа што го имате таму направено е групен чет.
Он сака со една ама да има инстант одговор, неќе преку ЛП. Туку, чатот е мртов, епа мртов ќе е, кога без осет се шпионираше на него...