Kонечно и јас да постирам некоја слика на темава. Моментално ми се вакви, бојата е доловена на втората слика.
Веќе одамна требаше да се избере победник, а гледам дека Chocoholic ја нема. Се надевам дека нема да ми се налути ако го направам изборот наместо неа Честитки AngelOfArh. Ти си победник за оваа тема. Ти бираш нова тема. За да не ни се поремети сегашниот распоред, нека остане исто - поставување до недела, победник и нова тема во понеделник, а ќе имате 1 ден помалку за ставање слики. Поздрав до сите
Епа ептен сум Хепи, поготово бидејќи конечно добивам признание и од вас искусни Феминки дизајнерки на нокти, а дека и се воодушевувам на Даки па поготово, да не се налутат останатите ама девојката е ЗАКОН И еве ја мојата тема, ноктиња со морнарски дезен, многу им се радувам бидејќи ме потсетуваат на моето омилено годишно доба. Ова не се мои нокти но наскоро ќе имам и јас еден ваков дизајн па ќе ви се пофалам во Вашите нокти. Со среќа!
Ми се чини или вам мојата тема не ви се допаѓа, ајде да ве мотивирам ќе ви ги постирам моите ептен тазе ноктиња, од пред 15 минути, можеби ќе ви дадам малку кураж и идеа И да, доколку не смеам да постирам како поставувач на тема избришете го постот, секако ова е само мотивација за да започнете. Со среќа!
Многу, многу се извинувам за ужасниот квалитет на сликата, ама тоа е кога апаратот не е дома и мораш од телефон да сликаш.