Дојде време, без многу помпа и најавувања на вести, нашиот победник за неделава е...... Snow-Queen! Честитки, честитки, честитки..... И да извинете што не пука шампањ, што не искача стриптизета од торта и што нема конфети по повод прогласувањето на победникот ама брзам за на работа а денес ќе се вратама касно па да не ве оставам во исчекување! До некои наредни натпреварувања!
Многу ви благодарам, денот неможеше поубаво да ми започне Инаку бидејќи дојде пролет,а природата убаво ни се разбуди (тема цветови имавме), затоа сега ќе ги цртаме оваа недела убавите пеперутки кои се прекрасни... Еве неколку идеи: Среќно пеперутки....
Значи темава е заразна... Спремам колоквиуми, ама срце не додржува да не учествувам... Нешто набрзинка ) Пеперутка измегу цветчиња и ливчиња(над и до пеперутката, се надевам дека личат на тоа)
Уфффф тешка одлука Elennaa или AngelOfArh , ај и јас сеа како во Survivor, еци пеци пец.... се шалам малце http://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw Победникот ееее.............. Спојлер AngelOfArh Честитки женска.... Не чека сега нова недела,со нова тема,нови креативни идеи,епа повело Џенцка
Ааааа...мене ми тргна Ти благодарам многу и навистина сметам дека темава беше тешкичка, бараше малку повеќе прецизност дефинитивно. Е сега како одиме понатака темиве почнуваат да се исцрпуваат и мора да мислам многу за да се сетам на убава тема која нема да биде тешка за реализација. Мојата идеа за неделава е светот на животинчињата и инсектите, бубамарки, маченца, прасенца и што ли веќе не цртаме на нашите ноктиња. За инспирација повелете една бубамарка, изгледаат многу интересно
Епа ај да го удрам сефтето, знаејќи дека ќе има многу,жаби баби,буба мари и гици прасици....решив да направам нешто поинакво. Ова е мојата кравичка муууу (не се гледаат очињата и косичката,а тие и се најубавки,ама па апаратот е кај дечко ми, па со мобилен сликав)