Ја ги и мојте, само со ги направи Не се убави знам си го тоа, ама немам големи нокти сега Па одвај ишара нешто Спојлер леле за жив срам ми се во споредба со другите хаха ајт нема веза
Еве гo моето далматинче, со машна на главата, се надевам ви се допаѓаат, телцето, главчето и стапките со шепичките на моето ми кученце ) И од поблиску само главчето со машничката
Како за пробни одлични ти се...... Епа претпоставувате LoOnyD е победник за оваа недела Малку нееуфорично ви го кажав победникот, пак не пукнав шампањ и не ви пуштив плех музика, но морав скришно да ви соопштам на работа сум! LoOnyD пуцај тема
Приметив, нека кажат оние кои се покомпетентни дали смеам да сменам победник или барем да посочам некој друг да каже бар тема, ако не па тие нека одберат тема, да не ни врват дните залудно, да цртаме нови теми и да бидеме од акција
Многу ви се извинувам ...вчера не бев во состојба да отворам... Сепак фала на победата ,а поради тоа што не сте одбрале друга тема мислам дека може да си кажам тема м? Долго размислував што да ни биде тема оваа недела...па ГАЛАКСИЈА...(космички нокти) ... Само еден ревју како би можеле да бидат направени, а варијации има многу така да со среќа !
Нема заинтересираност или лути сте ми дека каснев со темата?! А можеби не ви се допаѓа? Ајде да ви покажам моите како излегоа...зашто тие горе се од нечив блог
Еве ви нова членка! И така ми фалеше инспирација... Еве што успеав да направам (простете за лошата резолуција ) Спојлер I hope you like it
Драги форумџики и "ноктоцртачки" не сакам да ви го скратувам времето и шансите да добиете повеќе гласови ама вечер ке немам шанси да ви пишам и свечено да го објавам победникот така да победник нека биде онаа форумџика која што има најмногу гласови(така и би требало да биде) Тоа во моментов е Ducky ... со 20 освоени лајка ...ако има некој пресврт до покасно ондак ќе мора да се самопрогласите ако не, си останува Ducky и воедно и честитам ...(според мене заслужено) иако сите што учествуваа се потрудиле екстра поздрав и продолжете со уметностите
Фала LoOnyD! Ајде да ја разбиеме монотонијата на врнежливите денови со малку боја Следната тема ќе биде ЛЕТО, кое без сомнеж сите го очекуваме