Леле ова излезе како да си нарачав Се шегувам, ти благодарам Сноу! Идната тема нека биде Весник нокти Може да бидат обични или необични, со некаква шара дополнително. Ќе пресуди секако прецизноста и иновативноста, па да видиме! Претходни теми: Спојлер - зима - точки - цвет - овошни - срца и вино - animal print - градација - cupcakes - музика - пролет - во согласност со накит - french manicure - велигден - машни - color blocking - морнарски - пеперутки - животни и инсекти - галаксија - лето - lollipop - олимпијада - ликови од цртани филмови - диско - црно и бело - хипи стил - летни бои - париз - печатирање - чипка - весник нокти
Благодарам!! Мислам дека сеуште трае еуфоријата околу почетокот на учебната година па нека биди тоа наредна тема, било што поврзано со училиштето и се она што ве потсеќа на него Се надевам ќе ви се допадне и среќно! Претходни теми: Спојлер - зима - точки - цвет - овошни - срца и вино - animal print - градација - cupcakes - музика - пролет - во согласност со накит - french manicure - велигден - машни - color blocking - морнарски - пеперутки - животни и инсекти - галаксија - лето - lollipop - олимпијада - ликови од цртани филмови - диско - црно и бело - хипи стил - летни бои - париз - печатирање - чипка - весник нокти - училишни нокти
Јас мислам да ја активираме темата со поедноставна задача. Нека темата за следната недела биде Вашиот омилен лак. Значи еднобојни нокти со вашиот омилен лак. И победникот ќе се избира и ќе зададе нова тема во петок (28.09.2012), и предлагам секој петок да се задава нова тема, па така за време на викенд ќе може да бидеме покреативни. Претходни теми: Спојлер - зима - точки - цвет - овошни - срца и вино - animal print - градација - cupcakes - музика - пролет - во согласност со накит - french manicure - велигден - машни - color blocking - морнарски - пеперутки - животни и инсекти - галаксија - лето - lollipop - олимпијада - ликови од цртани филмови - диско - црно и бело - хипи стил - летни бои - париз - печатирање - чипка - весник нокти - училишни нокти - вашиот омилен лак
Ги сакам сите бои на лакови за нокти, ама дефинитивно оваа ми е најомилена,и најчесто со овој се лакирам кога сакам малку поформален изглед на нокти.
Овој лак за нокти, реално мава накај лила. Ама таков е ради блицот. Како и да е, сега имам и таков ист плав лак, го добив за роденден.. Ист е како вториот, така да, исто како да сум се сликала со него.
Дефинитивно ја подзабораваме темава, нејкев да полнам постојано со мои постови па овој пат решив да не постирам, мислам дека нема да ми замерите ако прогласам победник. За мене победник оваа недела е дефинитивно Водолијата, форма, боја и одлично завршена работа при лакирањето. Водолијо ако и другите се согласуваат повели со нова тема
^не се лути, но зошто да прогласиш победник, кога Mayyya ја постави темата, и темата е поставена на 20ти пред 4 дена. Mayyya,по една недела треба да прогласи победник - по некоја логика
Извини Сноу, ми се виде многу долго темава а не прочитав од кога е поставена, моја грешка, ама мислам дека ако понекогаш се чекаат оние кои ја поставиле темата да одлучат ќе се изначекаме. Во ред, ми се чини Мауууа имаше предложено да одбираме победник во Петок, ако не грешам, ете нека биде така и се извинувам одново.