Еве ме мене, тука сум да го прогласам победникот бидејќи утре нема да можам преку ден а вие сте нестрпливи, и така веќе е петок. Водолијата може да избереш тема за наредната недела. Спојлер
Епа фала ви девојки Следната тема нека биде ЉУБОВ. Значи срциња, ангелчиња, стрели, зборови, бои, се што вас ве потсеќа на љубов. Наредниот победник се избира во петок. Претходни теми: Спојлер - зима - точки - цвет - овошни - срца и вино - animal print - градација - cupcakes - музика - пролет - во согласност со накит - french manicure - велигден - машни - color blocking - морнарски - пеперутки - животни и инсекти - галаксија - лето - lollipop - олимпијада - ликови од цртани филмови - диско - црно и бело - хипи стил - летни бои - париз - печатирање - чипка - весник нокти - училишни нокти - вашиот омилен лак - љубов
Ќе се самоцитирам, бидејки не можам да си го редактирам мислењето. Прочитав некаде во темава дека темата на која ќе се цртаат нокти да не биде толку општа, и за да не биде многу тешка, решив да ја сменам - Новата тема нека биде ЛИНИИ, мислам дека повеке феминки ќе може да се вклучат.
^Благодарааам многу Имавме тема зима кога беше зима, пролет кога беше пролет. Епа сега кога е есен повелете тема Есен...се што ве потсеќа на есента,небитно дали е слика или игра на тонови Во петок-12ти го бираме новиот победник...среќно Спојлер Претходни теми: - зима - точки - цвет - овошни - срца и вино - animal print - градација - cupcakes - музика - пролет - во согласност со накит - french manicure - велигден - машни - color blocking - морнарски - пеперутки - животни и инсекти - галаксија - лето - lollipop - олимпијада - ликови од цртани филмови - диско - црно и бело - хипи стил - летни бои - париз - печатирање - чипка - весник нокти - училишни нокти - вашиот омилен лак - љубов - линии Идеи...за цртање на оваа тема:
Гледам неделава слабо слики...покрај овие горе идеи^еве уште...ајде може нешто ќе ве инспирира. Есента е барем убава за цртање...
Еве ги и моите, ги направив синоќа специјално за темава, ама штета што не ми чини камерата за да се видат поубаво. Одоздоле основата е холографска или како и да се вика нијансава на лакот (Пацифик 112) и одозгора ставив светки само од страната (Есенс, make it golden).
Да го фатам последниот воз, иако сликава е ужасно матна Спојлер и ќе треба пак да го оправам апаратов за да не ви вадам очи со моиве ужасни слики.
Фала ти Сноу! За оваа недела тема нека ни биде Графити нокти, ви текнува на оној лак од Голден Роуз кој не верувам дека некој го нема купено, распукувачки, графити кој како милува. Да видиме кој ќе биде најкреативен, мојата креација утре ќе ја добиете за инспирација Спојлер Претходни теми: - зима - точки - цвет - овошни - срца и вино - animal print - градација - cupcakes - музика - пролет - во согласност со накит - french manicure - велигден - машни - color blocking - морнарски - пеперутки - животни и инсекти - галаксија - лето - lollipop - олимпијада - ликови од цртани филмови - диско - црно и бело - хипи стил - летни бои - париз - печатирање - чипка - весник нокти - училишни нокти - вашиот омилен лак - љубов - линии - графити