Еве.. вчера баш бев облечена црвено сина И извинте поради квалитетот на сликата од моб. ми е и не се доловува баш убаво како што беше
Овие се од неодамна, и се едни од моите омилени, чисто да си знаете дека може и да биде некоја комбинација, некоја шара, било што
Еве ги моите стари,стари престари. Уште од времето на Хитлер Спојлер мислам дека ги имам постирано еднаш во темата вашите нокти,не памтам одамна беше.
Мислам дека нема да ми се налутите што толку рано ќе прогласам победник, ама викенд на село никако не смеам да пропуштам figgiMK, бирај тема, не дека ти се слични на моите, ама највише ме бендисаа
^ Бејби-стар,темата за неделава е "Графити",а и плус веќе е прогласен победникот.Ваквиот маникир можеш да си го постнеш во темата Вашите нокти. П.С-фигиМК,честитки !
Благодарамм AngelOfArh, благодараммм SweetChild! Јас лично си ги сакав тие најмногу пошто се деби дело на дечко ми да не го фалам мнн мнн .. Мило ми е дека ке може да изберам нова тема и се надевам дека пишувам на време за да може да се има време за инспирации и секако УМЕТНОСТ! Темаа за Оваа недела до Следниов ПЕТОК е: Двобојни Шари Спојлер Претходни теми: - зима - точки - цвет - овошни - срца и вино - animal print - градација - cupcakes - музика - пролет - во согласност со накит - french manicure - велигден - машни - color blocking - морнарски - пеперутки - животни и инсекти - галаксија - лето - lollipop - олимпијада - ликови од цртани филмови - диско - црно и бело - хипи стил - летни бои - париз - печатирање - чипка - весник нокти - училишни нокти - вашиот омилен лак - љубов - линии -есен -графити идеи