сакам да го преставам победникот за оваа недела .... тадааааааааааааааммммммммммммммммммммм Snow-Queen Спојлер убедливо води со цели 7 гласа „им се допаѓа“ на: Ana122, Anna-Banana, Elennaa, kate21, Mala-volsebnicka, Mayyya, Miss.Baller Темава ја објавувам троа поранко за да може Snow-Queen да избере порано нова тема и да секако има време за Викенд шемите да се играа и со цртање на новата тема... Успеххх Феминки
Благодараааам Следна тема Триаголници Еве идеи: Претходни теми: Спојлер - зима - точки - цвет - овошни - срца и вино - animal print - градација - cupcakes - музика - пролет - во согласност со накит - french manicure - велигден - машни - color blocking - морнарски - пеперутки - животни и инсекти - галаксија - лето - lollipop - олимпијада - ликови од цртани филмови - диско - црно и бело - хипи стил - летни бои - париз - печатирање - чипка - весник нокти - училишни нокти - вашиот омилен лак - љубов - линии -есен -графити -двобојни Шари -триаголници
Па се гледа дека се твоја шара, нека се изјасни Сноу, ама мислам дека се ОК. Инаку до одредено време од мене слики нема на темиве со нокти, ми се расипа апаратот
Победник за оваа недела ееее....NightAir честитки девојко. Повели избери наредна тема. Да нацртаме уште по нешто,зошто планирам набрзо нокти да ставам
Благодарам NightAir. И за нареднава недела ајде да ги гледаме вашите полу-месечинки на ноктите. half moon nails Претходни теми: Спојлер - зима - точки - цвет - овошни - срца и вино - animal print - градација - cupcakes - музика - пролет - во согласност со накит - french manicure - велигден - машни - color blocking - морнарски - пеперутки - животни и инсекти - галаксија - лето - lollipop - олимпијада - ликови од цртани филмови - диско - црно и бело - хипи стил - летни бои - париз - печатирање - чипка - весник нокти - училишни нокти - вашиот омилен лак - љубов - линии -есен -графити -тријаголници -ацтеки