Еве ги моите новогодишни ноктиња Имаат бледо зелена основа а одозгора ги поминав со оној лакот што пука и на едното прсте имам елка (се извинувам за квалитетот не сликата )
Епа ајде време е да го прогласам победникот. Значи најкреативната на оваа тема е: Спојлер AngelOfArh Честито девојко!! Повели бирај нова тема
Ви благодарам многу, навистина ова ноктите ми се пасија невидена Зима е и Нова Година иде, па се е во тој дух. Ноктиња со шарки на бастумчиња, омилени ми се во овој период Спојлер - зима - точки - цвет - овошни - срца и вино - animal print - градација - cupcakes - музика - пролет - во согласност со накит - french manicure - велигден - машни - color blocking - морнарски - пеперутки - животни и инсекти - галаксија - лето - lollipop - олимпијада - ликови од цртани филмови - диско - црно и бело - хипи стил - летни бои - париз - печатирање - чипка - весник нокти - училишни нокти - вашиот омилен лак - љубов - линии - есен - графити - тријаголници - ацтеки - half moon nails - новогодишни - candy cane
Ако не ви се свиѓа темата да ја менувам, ама не е фер, препекавте пред недела дена за тема и победник, сега никаде ве нема. Или да ја заклучат темата ако не ви е интересна. Ова е барем лесно, пушти си мозок на пасење и шаркај, темава не можеше да биде полесна, ајде ајде можете вие.
По сите изгледи сме презафатени со некои други раб .. Спојлер Сакав да прашам дали се одлучи некоја промена во правилата или ? До кога е активна оваа тема? Пошто мнн се развлекоа во последно време?! Може треба да разгледаме да се промени времето на траење на една тема на 2 недели???*** како предлог за разгледување го кажувам ова .. ете го мојот поглед на темата за оваа недела:
Кога се менува темата? Јас се налакирав, се сликав и дури потоа ми текна дека кабелот, за да ги ставам сликите во комјутер ми остана кај дечко ми. Во понеделник ќе можам ли да ставам слики? Или да ја чекам следната тема???
Пошто интерес не видов некој голем, ете јас да си прогласам и да си честитам воедно Нова Година. Значи најпрво, сречна нова, многу нови идеи за лакирање, повеќе трпение во влечењето линии и многу успешни маникири Победник за оваа недела ми е Кравче, не дека нејзините беа најпрецизно и убаво направени, ама најмногу ми се поклопија со темава, до неа беше некако и Дулче ама не иде да си ја префрламе топката од еден на друг и да си даваме теми само. Ајмо, Кравче со твоите ноктиња искуцај нова тема И ти честитам на победата
Јој, баш ви фала кажи си де дека не ми беа најубави баш знаеш комплименти да даваш Верувам дека девојките се спремале за Н.г, за разлика од мене што не ми беше битно која шара на нокти ќе ми одговара со пижамите па може затоа немаше повеќе феминки на оваа тема неделава Како и да е...давам предлог за следна тема-готика. Мислам дека има простор за експериментирање. Спојлер Претходни теми - зима - точки - цвет - овошни - срца и вино - animal print - градација - cupcakes - музика - пролет - во согласност со накит - french manicure - велигден - машни - color blocking - морнарски - пеперутки - животни и инсекти - галаксија - лето - lollipop - олимпијада - ликови од цртани филмови - диско - црно и бело - хипи стил - летни бои - париз - печатирање - чипка - весник нокти - училишни нокти - вашиот омилен лак - љубов - линии - есен - графити - тријаголници - ацтеки - half moon nails - новогодишни - candy cane
Извинете што е еден нокт, го правев специјално за темава и ме мрзеше да лепам нов нокт(вештачки е, дизајнот е мој).
Само палецот, и вереничкиот прст ги нацртав.И не е розов лаков,доста е потемен,незнам зошто вака дали од блицот таков испадна пајакова мрежа....и као некој си лилјак со некои магии
Тарарам там тарааам Честитки Сноу, повели предложи своја тема иначе, тоа на средното прсте на кобра повеќе ми личи
^Фала ти kravce Следна тема ВИНОЖИТО Спојлер Претходни теми - зима - точки - цвет - овошни - срца и вино - animal print - градација - cupcakes - музика - пролет - во согласност со накит - french manicure - велигден - машни - color blocking - морнарски - пеперутки - животни и инсекти - галаксија - лето - lollipop - олимпијада - ликови од цртани филмови - диско - црно и бело - хипи стил - летни бои - париз - печатирање - чипка - весник нокти - училишни нокти - вашиот омилен лак - љубов - линии - есен - графити - тријаголници - ацтеки - half moon nails - новогодишни - candy cane - готика - виножито победник бираме 14ти навечер/15ти сабајле