Овие веќе ги имам постирано. Само што ова баш и не личи на виножито. Има темни бои. Се извинувам доколку му отворам работа на модераторот, за да го избрише мислењево...
Точно пред една година се отвори темава...и ред е да ги спомнеме сите победници. 6 победи: Snow-Queen - морнарски дезен; Lollipop; Disco; Линии; Двобојни шари; Готика 5 победи: AngelOfArh - Color Blocking; Пеперутки; Чипка; Есен; Новогодишни 4 победи: Mini-Mouse – француски нокти; лето; хипи стилот; ацтеки 3 Победи: Chocoholic – cupcakes; машнички; летни бои 2 победи: figgiMK – графити; коцки Ducky – галаксија; Париз Elennaa – велигден; half moon nails Spanko – овошни нокти; Градација на бои Mayyya – зима; пролет 1 победа: FBI – точки Artemission – цвет MandyLane – срца и вино Cence – анимал принт Belieber163 – музика Rossonerka – во согласност со вашиот накит LoOnyD – животни Sanjalica – олимпијада(спорт) Kolache – ликови од цртани филмови analia13 – црно и бело mimeeee – Весник Vodolijata – омилен лак NightAir – триаголници DulceChiquita – смајлиња kavce - шарки на бастумчиња Ви честитам на сите за одвоенот време и креативноста. Продолжете така...па нареднава година многу повеќе слики да има во тематв. Продолжуваме со неделната тема, и го чекаме следниот победник на темата Виножито-односно првиот победник во новата сезона
Snow ме водиш за малку а? За една победа Јас имам прекрасни нокти на темава ама немам можност да постирам дека ми се на компјутер, а компјутерот е капут, т.е. не ми е во употреба
Еве ме и мене за прв пат во темава. Еве ги моите ноктиња.Знам дека квалитетот на сликите не е баш најдобар.
Па добро,јас често си ставам и светки,поинтересно ми е,а поретко ми е класичен Се надевам да ви се допаднат.ШТета само што моите нокти никако да пораснат и да не се искршат,ептен се слаби.
Постара слика.Ноктите ми се правени некаде во авг/сеп.Мислам дека еднаш ги ставив и во вашите нокти.А еве ке ја искористам истата слика и тука. Само на едниот прст имам сребрени светки
Сиренке, ако се гелни ноктите не се важи, мислам дека не се дозволени такви во темава. Нека ме поправи некоја ако грешам.