Фемина ја побикува mimeeee гледам дека од 27 не е уклучена. И предлагам, бидејќи еве трет ден му доаѓа денес, доколку не се вклучи до попладне, mili4ka123 да избере нов победник.
Оо фала,изненадена сум,ова неочекувана победа Следна тема-Св.Валентин Спојлер ако имало ваква тема во брзо време кажете ми па ке ја сменам еве примери
^еве ги темите колку за потсетување Претходни теми Спојлер - зима - точки - цвет - овошни - срца и вино - animal print - градација - cupcakes - музика - пролет - во согласност со накит - french manicure - велигден - машни - color blocking - морнарски - пеперутки - животни и инсекти - галаксија - лето - lollipop - олимпијада - ликови од цртани филмови - диско - црно и бело - хипи стил - летни бои - париз - печатирање - чипка - весник нокти - училишни нокти - вашиот омилен лак - љубов - линии - есен - графити - тријаголници - ацтеки - half moon nails - новогодишни - candy cane - готика - виножито - светки - ѕвезди - Св.Валентин Ајде со среќа неделава
ииии да го прогласиме победникот Победник за оваа тема е Спојлер Mini-Mouse Честитки Повели избери нова тема
Благодариме Претходни теми Спојлер - зима - точки - цвет - овошни - срца и вино - animal print - градација - cupcakes - музика - пролет - во согласност со накит - french manicure - велигден - машни - color blocking - морнарски - пеперутки - животни и инсекти - галаксија - лето - lollipop - олимпијада - ликови од цртани филмови - диско - црно и бело - хипи стил - летни бои - париз - печатирање - чипка - весник нокти - училишни нокти - вашиот омилен лак - љубов - линии - есен - графити - тријаголници - ацтеки - half moon nails - новогодишни - candy cane - готика - виножито - светки - ѕвезди - Св.Валентин Темата за оваа недела е -black nails Спојлер
Ајде да го скршам мразот со моиве. Навистина многу смотано делуваат вака на слика. Не ме бидува во фаќање кадри и потрефување агли.
Треба некој ден, да си ги симнам сите нокти, што сум ги постирала тука и во другата тема. Ме мрзи на секое, да си чепкам низ мислењата. Обични, црни со светки.
Сликава е од лани, од една свадба и тоа од сите слики,само овде се гледа-малце.Црн лак, и пола нокт со сив графит.
Неделата на црни нокти заврши, време е да го кажам победникот... Ииии честитки DulceChiquita , ти ја одбираш наредната тема.