Имаше таква тема Мислам дека треба да ја смениш Претходни теми: Спојлер - зима - точки - цвет - овошни - срца и вино - animal print - градација - cupcakes - музика - пролет - во согласност со накит - french manicure - велигден - машни - color blocking - морнарски - пеперутки - животни и инсекти - галаксија - лето - lollipop - олимпијада - ликови од цртани филмови - диско - црно и бело - хипи стил - летни бои - париз - печатирање - чипка - весник нокти - училишни нокти - вашиот омилен лак - љубов - линии - есен - графити - тријаголници - ацтеки - half moon nails - новогодишни - candy cane - готика - виножито - светки - ѕвезди - Св.Валентин - black nails
Фала mili4ka Епа поради тоа што веќе оваа тема ја има, а јас не видов, тогаш наредна тема нека биде: СПОРТ!
Мислам дека не ќе биде лошо да ја смениш темата. Некако изгледа тешка А и периодов е таков изгледа, сите со обврски, па се чека нешто полесно за цртање. Поздрав
Не е тешка ако се има креативност. Можеби не се спортови за кои би требало голем напор, но коцките, картите и шахот исто така се сметаат за вид на спорт или дел од спорт. Помогнав?
И по трет пат ајде ја мењавам темава.. Се надевам сега ќе ви одговара оваа тема. Немам живци веќе хаха Ајде наредна тема нека биде знамиња
Девојки нешто нема интерес никаков во темава?!! Некој нешто друго да предложи? или да направиме нешто за да ја Заживееме!? Ајде нека се вклучат оние кои имаат право на одлука ! Спојлер се надевам дека ова нема да е навредно или некого да налутам ама од 19ти фев никој ништо не пишал !
Има заинтересирани да се заживее темата? Ако има давајте предлог. Мене ми текна тема: смајли ноктиња (мислам дека досега ја немало). Ако ви се допаѓа бујрум со вашите слики.
Веќе подолго време некако не можеме да се договориме со темите и да се активираме. Неколку форумџики ми пишаа во врска со темава, за тоа како да ја размрдаме. Мислам дека е време да дозволиме темите да се повторат со тоа што: 1. НЕ Е ДОЗВОЛЕНО ДА СЕ ПОСТИРААТ НОКТИ ШТО ПРЕТХОДНО СТЕ ГИ ПОСТИРАЛЕ!!! 2. Не мора темите да се повторуваат по истиот редослед. 3. Ако ви текнува тема што мислите дека ќе биде интересна за сите, не мора да повторувате некоја стара Темата е стварно интересна и ако се потрудиме повторно ќе ја „заживееме“. Исто така, бидејќи во последно време не сум многу слободна и ретко сум тука, би ги замолила Snow-Queen и figgiMK да ја „надгледуваат“ темата, ако сакаат се разбира. Ги избрав нив бидејќи почесто од мене се на форумов, а и двете секогаш постираат во темава Нивна должност ќе биде да се промени темата ако нема заинтересирани и евентуално да опоменат некој ако ги прекршува правилата. Поздрав и се надевам дека ќе ви се допаднат темите! Еве јас ќе изберам следна тема, а потоа ќе си продолжи победникот. Темата е СИНО. Пролет е, временцето е убаво и соврешно за оваа боја. Можете да ја интерпретирате на повеќе начини. Битно е бојата да преовладува и обавезно да има и некоја шара/декорација, значи да не биде само бојата. Победник се бира на: 30.04.2013
Веќе ми беа плави, постирани на Вашите нокти. Ама еве малку се потрудив да направам омбре за оваа тема
Ги имам поставено во темата Вашите нокти. Иначе, вештачки се. Јас само ги залепив и ги нашљапав со лак.
Ти благодарам Ducky! Следна тема нека биде ЦВЕТОВИ. Победник се избира на 7 мај. Eве ви неколку примери: Спојлер