Спојлер Ќе ми се важат? Бидејќи веќе ми се постирани во ВАШИТЕ НОКТИ ако не тогаш во ред е да се тргнат
Јас се извинувам, малку каснам.. Епа победникот за оваа недела е е е е.. G.G Честитки, повели избери тема!!
Фала Наредна тема нека биде Water Marble Јас лично имам пробано да ја направам неколку пати ама безуспешно,па оставам девојќи на вас
решив да не ги правам сите нокти пошто некако ми е фенси сега овие 2 прсти да се шарани ..мојте тазе направени Водени Бебе Нокти
Според правилата неможам да изберам победник бидејќи само figgiMK има објавено слика...така да и отстапувам место да одбере друга тема
Да кажам благодарам за приликата ,за да нема Љутиш ... за да пробам да не ги пофторам некои кои биле скоро ја додавам листата на веќе поминати теми .... А новата тема е ЛИНИИИ во најмалку 2 бои идеи: Старите теми Спојлер Старите теми - зима - точки - цвет - овошни - срца и вино - animal print - градација - cupcakes - музика - пролет - во согласност со накит - french manicure - велигден - машни - color blocking - морнарски - пеперутки - животни и инсекти - галаксија - лето - lollipop - олимпијада - ликови од цртани филмови - диско - црно и бело - хипи стил - летни бои - париз - печатирање - чипка - весник нокти - училишни нокти - вашиот омилен лак - љубов - линии - есен - графити - тријаголници - ацтеки - half moon nails - новогодишни - candy cane - готика - виножито - светки - ѕвезди - Св.Валентин од новите *знаме *спорт *машнички *нетипичен француски *цветови *бебешки *Сино *неон *водени-Water Marble Нов победник ке бираме на 17ти после 20 сат ... така да има време за да се пронајдат стари сликици или да се направат свежи летни ноктиња ...