Благодарам многу Mayyya, не очекував. Откако ги испробавме речиси сите техники, оваа недела да ја ставиме на пик техниката со сол - ефект на крзненце, навистина не знам како се викаат правилно , ама веројатно сите знаете како се прави. Имате многу опции - еднобојни, омбре, секое прсте во различни бои, контрастни, блиски тонови и какви сакате (без дезен), само да бидат со „солената техника“. Еве некои примери, се надевам ви се допаѓа темата за оваа недела. Спојлер Победник се бира наредниот вторник, на 2-ри јули и ве замолувам да не ставате нокти кои веќе сте ги ставиле во темата за да не доаѓа до збунки. П.С. Еве видео за начинот на изработка, за оние кои прв пат слушаат за оваа техника. http://www.youtube.com/watch?v=sSyk2aBsGpc Спојлер Стари теми - зима - точки - цвет - овошни - срца и вино - animal print - градација - cupcakes - музика - пролет - во согласност со накит - french manicure - велигден - машни - color blocking - морнарски - пеперутки - животни и инсекти - галаксија - лето - lollipop - олимпијада - ликови од цртани филмови - диско - црно и бело - хипи стил - летни бои - париз - печатирање - чипка - весник нокти - училишни нокти - вашиот омилен лак - љубов - линии - есен - графити - тријаголници - ацтеки - half moon nails - новогодишни - candy cane - готика - виножито - светки - ѕвезди - Св.Валентин Нови теми *знаме *спорт *машнички *нетипичен француски *цветови *бебешки *Сино *неон *водени-Water Marble *линии *Зелено *„крзнени“ нокти
Јас моиве наместо со сол си ги направив со шеќер,е арно ама си ги лижнав еднаш вистина.Ама пробав да си ја поднаместам косава и сите зрциња ми заглавија во неа,веднаш морав да ги избришам. Ни еден саат не ги почував.
Хаха цело време ми се ноктите во уста мислам ми беа до пред два саата, сега пак се шлакав секој ден различни нокти
Победничкиот маникир за оваа недела е оној на mili4ka123. Спојлер Честитки и повели, бирај наредна тема.
Благодарам Mishela Следна тема нека бидеее...ТОЧКИ во две или повеќе од две бои Еве ви неколку сликички за инспирација: Спојлер Победник се избира на 9 јули.