Победник е Snow-Queen! Повели,избери нова тема. Спојлер Се извинувам што закаснив малку со избирање на победник.
^Благодарам Следна тема....ДРЕЧ/ФЛОРЕСЦЕНТНИ НОКТИ....нешто што се носи. Значи целта е таа боја да преовладува, а шарата/дезенот на ноктот е ваш избор. Еве некои од нијансите....
Сноу, веќе имаше таква тема. Мене не ми е јасно зошто не ги погледнувате, колку да не ги повторуваме. Ете, види дека во новите теми веќе имало неон (или флуросцентни нокти). Може смена додека некоја не поставила слика? Спојлер Стари теми - зима - точки - цвет - овошни - срца и вино - animal print - градација - cupcakes - музика - пролет - во согласност со накит - french manicure - велигден - машни - color blocking - морнарски - пеперутки - животни и инсекти - галаксија - лето - lollipop - олимпијада - ликови од цртани филмови - диско - црно и бело - хипи стил - летни бои - париз - печатирање - чипка - весник нокти - училишни нокти - вашиот омилен лак - љубов - линии - есен - графити - тријаголници - ацтеки - half moon nails - новогодишни - candy cane - готика - виножито - светки - ѕвезди - Св.Валентин Нови теми *знаме *спорт *машнички *нетипичен француски *цветови *бебешки *Сино *неон *водени-Water Marble *линии *Зелено *„крзнени“ нокти * точки во две или повеќе нијанси
^после толку многу теми....дефинитивно ќе се повторам со лансаката тема ЛЕТО, но бидете креативни, не ги повторувајте цртежите од лани.
мислам дека имаат летен шмек... пробував да видам дали сум ги ставила и порано но не успевам ми покажува некој генерал ерор... Спојлер ако сум ги ставила ве молам да ми извините знам дека ги има во Вашите нокти ама за тука навистина не памтам.
Ти благодарам, Сноу. Сакав да најдам нешто интересно, но и многу лесно за лакирање. Епа еве: дизајн рибина опашка Можете да го направите на само еден нокт или на сите. Додека барав на нет слики за пример, и следното ми искочи како верзија на овој дизајн. Па ако повеќе ви се допаѓа, ќе го прифатам и овој вид за темата. Спојлер Стари теми - зима - точки - цвет - овошни - срца и вино - animal print - градација - cupcakes - музика - пролет - во согласност со накит - french manicure - велигден - машни - color blocking - морнарски - пеперутки - животни и инсекти - галаксија - лето - lollipop - олимпијада - ликови од цртани филмови - диско - црно и бело - хипи стил - летни бои - париз - печатирање - чипка - весник нокти - училишни нокти - вашиот омилен лак - љубов - линии - есен - графити - тријаголници - ацтеки - half moon nails - новогодишни - candy cane - готика - виножито - светки - ѕвезди - Св.Валентин Нови теми *знаме *спорт *машнички *нетипичен француски *цветови *бебешки *Сино *неон *водени-Water Marble *линии *Зелено *„крзнени“ нокти * точки во две или повеќе нијанси *лето
Благодарам Спиди и ви се извинувам што задоцнив Наредната тема - РИГИ (сите бои и комбинации се дозволени) Бидете креативни и нека победи најдобриот Еве и некое сликиче:
LadyN, имаше и во новите теми тема со ЛИНИИ, линии или риги исто му доаѓа. Нешто друго да смислиш, да не се повторуваат темите. Спојлер Нови теми *знаме *спорт *машнички *нетипичен француски *цветови *бебешки *Сино *неон *водени-Water Marble *линии *Зелено *„крзнени“ нокти * точки во две или повеќе нијанси *лето *рибина опашка
Аххх колку многу теми се исцрпени, се изнамачив додека да најдам некоја поразлична... Ајде гледам дека ви се цртка па да не должам многу. Нова тема - СЛОЖУВАЛКА (PUZZLE NAILS)