Мореее треба скрозз на скроз да се застрамиме !!! ама 100% не треба очи да си видиме ајде малку да се вратиме назад !! нека модераторо објави еден РЕсет ... нека се почне од основата !!! и нека решиме да си лакираме ноктите по навика за да сме си убави и уште поубави ноктиња за темава!! Ајде девојки малку сериознооосттт !!!
Девојчики, сакате пак да се вклучиме во игра? Ајде барем слободна тема, што било. Само да се помрднеме од мртва точка.
штом е слободна темата ќе ја ставам единствената слика од нокти која ми е во компијутерот моментално viccky90 или Michaela некој од вас две нека одбере победник
Moже ли да почнеме од почеток? Бидејќи има премногу теми и веќе не знаеме ни што да биде Предлагам пак да ги користиме истите теми, но некоја ако има некои нови идеи слободно да предложи
Офф... кај сеа ја да бирам победник. Се осеќам ко шериф. Ај, според лајковите, некако се решив за Flower27. Јас предлагам да свртиме нова страница. Да ги скинеме претходните. Да стартуваме од почеток со темите. За да имаме што е можно полесни теми и што е можно повеќе пријавени. Али сепак нека кажат нешто и тие што ја креирале темава. Are you readyyyy? Aјде, кажувајте теми.
Ти благодарам Elennaa Новата тема нека биде... Спојлер Овошни нокти Еве ви неколку идеи http://www.crnobelo.com/zivot/moda-i-ubavina/23564-ova-leto-vo-trend-se-ovosni-nokti-foto Спојлер Победник бирам на 14.07.2014 Поздрав.