Извинете што не пишав,ама последен пат кога проверував во темата немаше уште победник. Епа темата нека биде ЛЕТО еве неколку идеи победник избирам за 7 дена,односно на 24ти Поздрав феминки и вклучете се во поголем број
Може да кажеш,што поконкретно за лето.Пример за мене лети се со јаболиња т.е. овошни.Или мислиш некои со плажи,море.Такви се што те потсеќа на плажа .Може да кажеш поконкретно?
мислам дека сликите кои ги објавив асоцираат на лето..море,плажа,палми...тоа мене ме асоцира на лето кој што го асоцира тоа нека прави
^Јас си ги нацртав ноктите,си ги сликав.Ги ставив и во мемориска.И таман да ги префрлам во компјутерот,нешто не ми фаќаше мемориската . Т.е не можам да ги префрлам.Ќе се потрудам и вечер и утре.Па што сака нека биди.Баш ме изнервира МЕМЕМОРИСКАТА!!!!!!!!!
Како што гледам нема многу заинтересирани за темава, а јас денес треба да изберам победник. Победник е G.G. Повели избери тема
^ Фала. Овој пат темата нека биде стикери,не е важно каков вид на стикер ќе одберетe важно е убаво да се декорирани наредниот четврток ќе изберам победник. И ајде активирајте се малку во темава..... Примери:
Очигледно никој не е активен на темава, или пак не ви се допадна мојата идеја за нокти па сега Mahidevranfan нека одбере тема за оваа недела