Благодарам Artemission! Неделава ни претстои Св. Трифун и Св. Валентин па темата за цтрање нека биде СРЦА И ВИНО Може или едното или другото, а може и комбинација од двете! Спојлер Доколку несмее да има така две комбинирани теми нека сменат модераторките или пишете ми лп да редакритам. Во тој случај темата нека биде ’срца’!
Едно смотано и скромно срценце. Спојлер може да е стара слика веќе ставена во Вашите нокти, се додека одговара на темата, нели?
Пошто не можев да се одлишам дали сакам 2те да ми се исти или не решив да експериментирам така да на 4 прсти имам различна шара... се надевам дека ке ја доловам ситуацијата со сликите Спојлер малку лошо сликам со брада хехе хехе се гледа од авион на левата страна се цртани со четката од сликата... а десната се лепенки
Ги направив понеделникот, а сега ми текна да ги сликам. Сите се со различна должина бидејќи ги чував за да ги сликам, сега можам да ги скратам. Спојлер Вакви требаше да испаднат отприлика.
Помина една недела време е да се прогласи победникот! *tamtararam* Честитки MandyLane! Срамежливото срценце ме потсетува на искрена детска љубов
Jас се извинувам за вештачките нокти ама моите се гелни така да неможам да ги цртам на природните нокти ги нацртав сите 5 оти идеата ми беше на секој нокт различно
Ноктите не се мои, но јас и ги правев на цимерката. Ако не се прифаќа, слободно избришете го мислењево.