Кралска афера ја имам прочитано, интересна книга, брзо се чита. На список за читање ми е "Голи во смртта."
Засега имам само една книга прочитано од нејзе и тоа ''Кралска Афера'' Дефинитивно предобра книга,роман полн со емоции ... Ххм.. Ја препорачувам..
А колку дела се од "во смртта" од нора робертс ? Ги имам голи во смртта и славни во смртта.. како одет делојвите кој е прв а кој последен?
Ја има, моментално ја читам, како и сите други нејзини дела, посебно овие од кралството Корида приказната ветува уште смо во првите неколку страници.
Ја обожавам Нора Робертс, порано ја читав пред да се префрлам на Шелдон. Паднати ангели, Славни во смртта и Голи во смртта , ги имам прочитано, можеби и други дела но овие три ми оставиле голем впечаток и се по мој вкус. Друго нешто ново што има од неа не сум во тек, ама добро ме потсетивте на неа па ќе пребарам во библиотека нешто од неа.
Ги имам читано и си ги имам дома Кралска афера Неверниот принц Желба и заповед Ми се допаѓаат Се читаат во еден здив
@L-a-r-a22 овие книгите поврзани се, мислам дали е трилогија? Имам повеќе нејзини книги во пдф и отворам една била втора книга од таа и таа трилогија, друга исто и некако немам многу време по гугл да барам. Инаку имам читано Еднаш и засекогаш и Слатка освета, за опуштање арни се.
Да трилогија се. Но дејствијата не се поврзани. Во секоја од нив како главен лик е земен само еден од членовите во кралското семејство.
До сега од Нора Робертс имам прочитано две книги. Има лесен стил за пишување и книгите и се читаат брзо, за неколку дена. Има издадено тон книги. Кога ја читав "Night shield", се осеќав како да гледам американско филче.