Ах, затоа сум го имала тој вајб стално во Битола, оти никого не сум знаела освен братучедите. А широк Сокак, а шанзелизе, исто. Првово го сакам, второво ич не ме занима Леле, сто години не сум ви била на гости, ни сладолед знам кај има, ни шо е ваикики, само сатот, офицерскиот и веро.
Готово, ме изгуби, ќе си седам јас кај сатот, што е сигурно, сигурно е Си се едитирала. Њу зајиц, њу пагоди
Ако имаш дечко 2 месеци на првото место поубо ќе си поминиш отколку во кафич. Е то второто за луѓе ко нас, петок и среда пазарен ден, забава. Понудата си стои, кога сакате.
Имаат како немаат, во пазарот има и кафани за пазарџии и за еснафи луѓе, во пазарен ден со жива музика со сВе Во вторник и петок
Битола е еден од најживите градови во Македонија, журки, кафе-шема ич не се проблем. Широк Сокак нуди се за сечиј вкус а сега шемата е во Епинал, не сум била откако е реновиран во ново руво, ама генерално за секого има забава
За она на покривот горе шо е велиш? не сум во тек, последно бев пред 3-4 години во градската ко беше пообично
Ама и горе нема нешто? И лани имаше баш вчера гледав стори, имаше група и пејач некој и таму горе свиреа, имаше и луѓе.