ОК да ви одговорам дека само сум информирана дека БАШ Обама го празнува овој празик,и ми останала некоја одбивност од тоа.А за тоа за хороспокот јас го сфаќам релативно не дека ај сега слепо ќе верувам у хороскопи,лиќни карти и сл.Најискрено,едно време бев многу тргната по гатање,астрологии но кога дознав дека е пагански се оттргнав од тоа и се покајав што мислам дека имам право како верник,бидејќи никој не е совршенИ не значи дека на вас ви забранувам да си го празувате Ноќ на вештерките,само си дадов моја гледна точка.И не ги нападнав другите или пак не реков еве јас сум христијанка ,вие не сте па затоа ве молам без навредувања . И не сум ЈЕХОВИН СВЕДОК туку ИНДИГО ДЕТЕ Spoiler П.С Ако не ви е јасно што е тоа ,да ви појаснам
Ноќ на вештерките ... треба да празнуваат комшијките Еве некои гадни слики, со девојки, кои го слават празникот ... Spoiler Луѓе со слаби нерви и срца да не ги гледаат.. Spoiler
Глупаво е што во овој дел од светот се повеќе започнуваат да се следат западните традиции, прво денот на вљубените, се повеќе и ноќта на вештерките, и што е следно? Денот на благодарноста?
Титаните на запад манипулираат целиот свет... Учените од Сад кажали тоа, учените од Сад кажали онова... Сад кажа да се убие Гадафи... Сите сакаме да сме актери како од Холивуд, сите сакаме да сме пејачи од Лос Анџелис ... ги копираме нив, како ние да си немаме традиции и празници... Али сакаме да имаме нивниот среден и безбоен (за мене) живот... Се пак, забавно е... Нека бидем хамериканци
Сакам да се заклучи темава зошто стана предмет на подбив кон нас црнците и шири расизам.Пошто се шпекулира дека ние сме со илуминатите кои пак преку нас сакаат да шират тн демократија и да воспостават нов поредок. Крајно сме дискриминирани од луѓето со вончовечки карактеристики и можности и при тоа многу посветено се религиозни и одат по вољата господова (патем амин!),зошто тој така сака и не сакаат да го носат знакот на ѓаволот! Пошто знаете тоа се ... деца на светлината,исклучителни...многу исклучителни,да! Благодарам! Трик ор трииит! Е добро бе што е?! У Америка коледарски оган нека палат! Ми е гајле што прават дебелите,а овие кај нас,пф...гив ми мор,сеир и идеално за мажи кои и немаат многу избор и голо задниче до нив! Само да се мрчело!
drugata-nauka/indigo-deca-t4122/?hilit=%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B3%D0%BE%20%D0%B4%D0%B5%D1%86%D0%B0 А си, или се осеќаш како индиго дете? Дека и јас некад се осеќам како џедај, ама после сфаќам дека не ја осеќам силата.
Мене ми е интересен! Не се траќам да режам тикви и да украсувам дома,ама не го ни мразам. И го славиме во училиштето каде што одам на Англиски. Eве ме со брат ми по тој повод. Јас сум од лево. Spoiler Ајде,птичица Антихристиии,мва!
А си, или се осеќаш како индиго дете? Дека и јас некад се осеќам како џедај, ама после сфаќам дека не ја осеќам силата. Saya,знам дека сум индиго дете ,некое време се сомневав но сега со сигурност сум,не да испадне дека така се осеќам....
Lilit,јас против расна дискриминација.Ако некој треба да суди тоа е Бог.Не значи дека децата на светлината се повеќе од другите луѓе,туку само имаат мисија на овој свет. Зарем е толку тешко да се сфати дека сите имаме ЕДЕН БОГ и треба конечно да се здружиме и да се сакаме и само така ќе го победиме Ѓаволот
Strumfeta93 Spoiler со едно неделно задоцнување честитки за драмата. Забелешка ми е што речиси ич не се слушаше што зборувате па ми изгледаше како од тие филмовите слика без тон. Само ве гледавме станете, легнете, излегнете пак влегнете.. Драмата од The vampire diaries беше или грешка сум? Пофалби за маската, убаво ти стоеше.
Го сакате ли овој празник? Па да, го сакам, интересен ми е затоа што насекаде гледам маскирани луѓе со различни маски. Се маскирате ли? Да, но не баш секоја година. Дали и како го прославувате? Го прославувам со моите другарки.
Аман више од овие странски празници, првин Св.Валентино, па Halloween....а кај и да е и Patrick day ќе го прославуваме,живи глупости