https://acibademsistina.mk/kariera/ на овој линк ги има сите отворени позиции.. мислам дека може да испратите cv за во база на податоци, па кога ќе има потреба да ве повикаат
Дали има некоја девојка заинтересирана за работа со каталошка продажба, има одлична заработка од 15-33%. Доколку има заинтересирана нека ми пише да и објаснам подетално.
Се зачленив во еден проект, хотелиум планет програм се вика.Мрежен маркетинг е (ако добро се сработи мрежата) има можност за добра зарабтка. Има и пасивни приходи, кои доаѓаат од спонзорот кој е над тебе. Не е лоша програмата, гледам добра опција. Кој е заинтересиран/а може да пише ЛП кај мене, ќе објаснам подетално.
Ke moze li podetalni informacii za ova bidejki sum zainteresirana? Ne mozham da pisham lichna poraka.. ke mozhe li tuka neshto za rabotata?
Barame devojka za rabota vo knigovodstveno biro vo Gostivar, da odi po banki, a voedno i ke ja uci rabotata.
здраво,огласот не е мој,него на една пријателка што ме замоли да и помогнам, Белгиска фирам со представиштво во Скопје бара една или две девојки до 26 години за работа во канцеларија ,средување на документи,одење по банки ,и слично за повеќе инфо ке добиете контакт во ЛП.
Зошо ние над 26 не чиниме... И после се чудам зошто не можам да најдам работа. И по можност до 26 год да имаш 5 години стаж и 2-3 факултета.