Нудам работа

Дискусија во 'Барање работа' започната од Marley, 25 јануари 2010.

1. Angel_G

Angel_G Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2019
    Пораки:
    277
    Допаѓања:
    310
    Не дека понудата е лоша не сакам да ти фрлам црна дамка врз постот, ама ваквите мрежни маркетинг ствари зависат од многу фактори. Или многу да продадеш или да имаш бројна мрежа од продавачи и тоа активни , па да видиш некој ќар, во спротивно е губење време. Тие колку што разбрав продаваат, алое-вера гел, куркума и колаген. И доколку сакаш да бидеш маркетар мораш да купиш некој производ. Ми објаснуваше една пријателка која слушала презентација, па знам малце повеќе...У суштина кај нив има и некој бизнис пакет мислам дека цената му е многу солена за наши услови -околу 90,000 денари ( за чија вредност добиваш прооизводи) па ќе можеш магацин да си отвориш и тој пакетот е за една година. Е сега како што разбрав, во овој бизнисот имаш 1% заработка од целокупната продажба на производите, без оглед кој ги продал...Можно е да вадиш ајде да кажам некоја плата од 20.000 месечно, ама пак ако земеш дека однапред си дал 90.000 денари, не знам колкав би бил ќарот. Еве јас толку знам, која сака нека си проба.

На eliesaab, *Amethyst*, GirlLove и 6 други им се допаѓа ова.
  2. mari_sa

mari_sa Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2015
    Пораки:
    394
    Допаѓања:
    205
    И јас исто мислам дека е многу тешко да се занимаваш со мрежен маркетинг особено на нашиот пазар.

На *Amethyst* му/ѝ се допаѓа ова.
  3. DonaLita

DonaLita Истакнат член

Се зачлени на:
    14 септември 2020
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    7
    (facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)
    Кога не си доволно информирана подобро да не даваш погрешни одговори .

Како прво , за да бидете наш член
    Потребно е да се купи членски пакет од вредност 990 денари ( трае 3 месеци) и за истите пари си одбирате и производ .

Јас незнам за какви 90 .000 илади зборуваш ти ..
    (facepalm)

4. Цвет88

Цвет88 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 март 2017
    Пораки:
    4.361
    Допаѓања:
    22.581
    Не да е тешко, ама на состаноците кога ќе им кажат колку пари можат месечно да се заработат им светнуваат очите.
    Па патувања, награди, ехееее...
    А релно ти треба куп луѓе за да им придаваш, и уште куп луѓе да ги зачлениш, и тие исто уше куп луѓе за да им продаваат и да зачленат па ти стварно да видиш ќар.
    Тоа не е работа, да дадам 1000ка за да почнам да работам абе смешки...
    Да не заборавиме дека треба и да се доставуваат тие нарачки, шо значи и превозот, па ќе испадне работиш за да пополниш време.

На *Amethyst*, mari_sa, tina2018 и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Angel_G

Angel_G Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2019
    Пораки:
    277
    Допаѓања:
    310
    Распрашај си се убаво..Ова е само една од варијантите кои ги нуди овој МЛМ да го кажам. За да влезеш и градиш мрежа треба 990 денари-толку чини горе доле еден од нивните производи. Имаш уште неколку пакети, уште два, ( исто на 3 месеци ), а овој бизнисов им е на година дена 100 посто сум сигурна. Пријателкава моја токму за него размислуваше дали вреди да се земе кредит (да ризикува) , за да има ќар една година...Јас пак ќе кажам не сум слушала презентација, само споделувам информации кои ми ги дале. А ако има ваков пакет (логично е нели) и тој да им се понуди на заинтересираните, може некој има пари, може е храбар може ќе си вложи, не навлегувам во лични мотиви. Не ми беше идејата да ти флам црна дамка врз понудата, само ете да кажам ги следам информаиците околу овие мрежи работи, зашто и самата веќе имам пробано неколку, кои по мене не дале резултати, но тоа не значи дека некој нема да успее или да се најде во оваа работа. П.С Еве за Лајонес, имаш еден куп луѓе кои велат дека не го бива нели, ама јас знам и луѓе кои успеале (познавам мајка и ќерка) , девојката ми беше колешка ушре пред 3 години почна , ама беше упорна и мислам дека вади нешто пријстојно на месечно ниво. А мајка и велезе како инвеститор со 2,400 евра и направи мрежа и солдино заработува.

На eliesaab, Milobebence и DonaLita им се допаѓа ова.
  6. bebaa

bebaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2011
    Пораки:
    2.771
    Допаѓања:
    4.604
    Ги разгледав вашите производи и ме интересира дали се истите со оние на Натура Терапи бидејќи и цената е иста гледам.

7. DonaLita

DonaLita Истакнат член

Се зачлени на:
    14 септември 2020
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    7
    Не се исти , можам да кажам дека се слични ,:)

https://goldenpoints-gbn.com/ref/2042

Последна измена од модератор: 28 јануари 2021
  8. bebaa

bebaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2011
    Пораки:
    2.771
    Допаѓања:
    4.604
    Значи само налепницата е различна, друго се е исто. Каде се произведени?

9. asdas

asdas Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.038
    Допаѓања:
    1.963
    Секоја компанија која бара да купиш нешто за да почнеш со работа по дефиниција е пирамидална шема.

На Golden, Divinebutterfly, eliesaab и 10 други им се допаѓа ова.
  10. fans

fans Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2015
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    91
    Се бара некој со добро познавање на англиски јазик, за хонорарна работа во Битола, теренската работа ќе биде на 15 и 16 февруари.

11. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.563
    Пиши подетално тука за каква хонорарна, теренска работа станува збор.

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  12. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.544
    Допаѓања:
    14.668
    Да, ама најчесто ги лажат луѓето дека они ќе се на "врвот", а тоа ми ти идат ко ситни риби за нивно развивање на мрежата т.е на главните. Не се влегува во вакви работи.

13. nsnikola

nsnikola Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2019
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    0
    Се бара комерцијалист за градежни матријали. Теренска работа поседување на возачка дозвола Б категорија.

14. Janina

Janina Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2015
    Пораки:
    260
    Допаѓања:
    413
    Доколку некој е заинтересиран за хонорарна работа - работа од дома и плус едукација за како да ги подобрете вашите финансии и начин на живот ви ја предлагам компанијата SMART MONEY SOLUTIONS која со сигурност ќе ви овозможи подобри услови за вашиот живот.Секој кој сака да направи подобар чекор во својата иднина го дели само една ОДЛУКА.Заинтерсирани нека ми пишат.

15. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.170
    Пиши ми, не можам да ти пишам

16. tina2018

tina2018 Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2018
    Пораки:
    2.171
    Допаѓања:
    3.943
    На кој начин се работи? Гледам дека се уплаќа 2100 ден, после го бараш следниот што ќе го купи пакетот?

На asdas му/ѝ се допаѓа ова.
  17. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    Со сигурност тврдам дека компанијата нема везе. Се продава животно осигурување, а гсопственик е Смиљан Мори, хрватски едукатор, коуч ....

На asdas, mira.mira, *Amethyst* и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.170
    Со кризата - некој дебело ќе се офајди.....

На mira.mira, hermosa и tina2018 им се допаѓа ова.
  19. Janina

Janina Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2015
    Пораки:
    260
    Допаѓања:
    413
    Moe bese da citiram koj go interesira za podetalni informacii neka mi se obrati. Nemora da se shirat dezinformacii bidejki ne stanuva zbor tuka za prodavanje na osiguruvanje kako sto kazuvas ti tuku za edukacija na finansiska pismenost vo sekoja kukja.

20. tina2018

tina2018 Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2018
    Пораки:
    2.171
    Допаѓања:
    3.943
    Што добивам за 2100 ден?