Добиваш едукација и работа според систем, брзо градење кариера, сертификати, награди, наградни патувања. И нормално бенефит кој зависе од твојот труд.
Ако јас иам плата и работа сама ќе си платам патувања, кој им е овој стимул бре бре патувања... Се научија сега со тие наградни патувања за да те излажат а заработка минималец... Не ми објаснувајте дека не сум во право, ја знам таа математика и таа шема многу добро.
И јас бев кратко дел од тој систем, така да леп провод. не се дезинформации воопшто. Да, клиентите добиваат финансиска писменост, преку животна полиса со инвестициски фонд. Многу долго сум во таа бранша, затоа не се рчкај со мене Освен 2100 ден, за кои добиваш штура едукација, ќе мораш и да се осигураш животно 350 евриќа
Би се осигурала да имав сигурна работа. Во ова време кому ќе продавам животно, иначе е добра инвестиција.
Здраво. Ресторан Ксантика има потреба од искусни конобари. Телефон за контакт 070864864. Grad na vrabotuvanje.........Скопје Raboten odnos.................неопределено Rabotno mesto.................конобар Struchna sprema...............средно Stranski jazici................... / Poznavanje na kompjuteri... / Vozchka dozvola ............. / Drugi specifiki...................работно искуство
Rabotam i kako Naplatuvac na zaostanat dolg, osobeno na fakturi koi po bilo koj osnov ne se naplateni. Za cena postoi moznost za dogovor Pisete mi vo lp za detali
има една особа која ми должи голема сума пари. Може на некој начин да ми помогнеш? Добар процент ќе добиеш сериозно.
Се бара кувар/ка за работа во ресторан во Пештани. Исто така се бара келнер/ка за работа во ресторан во Скопје. Тел. за контакт: 077/514-516