Девојки феминки Дали има некоја заинтересирана за чување на едногодишно дете од 7.30-15.30 од понеделник до петок во Ново Лисиче. Обврски би биле само околу чување на детето, приготвување на храната ќе биде наша одговорност. За цена би се договориле и ангажман би бил веќе од понеделник 4 јули.
Да имаме уште но затоа што не најдовме веднаш се снајдовме со одмори и боледување. Ако се договориме ангажманот би бил од септември
Доколку знаете некоја жена што бара работа како хигиеничарка ве молам да ме контактирате. Условите се следни: Работно време: понеделник - петок (само 1 смена, викенди и празници се слободни) Чистење на: мали производствени хали (со машина за под) и канцеларии, ходници, тоалети (администрација) Плата: 18000, превоз и храна обезбедени од работодавецот, униформа (маици, дуксер, панталони, кондури) од работодавецот Локација: Кадино Пријавена на полно работно време, со сите додатоци по закон (минат труд, к15 поголем од минималниот) Доколку знаете некој што би сакал, многу ќе бидам благодарна.
Baram lice koe znae da optimizira fb page, znaci sega stranata e so okolu 2000 sledaci, sto e malku. Mi trebaat barem 15 000 sledaci, a mozi i poveke. Bidejki e ednokraten angazman (barem zasega) neka mi pisat tie koi ova go rabotaat barem 2 godini. Detali vo lp
Во Охрид се бара работничка/работник келнер за во ресторант. 1000 денари дневница и плус бакшиш. Смештај платен и храна од ресторанот. Ресторантот се наоѓа во стариот дел на градот. Исто така е потребно познавање на Англиски јазик поради тоа што повеќето муштерии се странци.
Здраво, се бара медицинска сестра во околина Штип- Кочани- Виница. За подетални информации контактирајте ме во порака.
Zgolemuvanje na broj na lajk na fan page. Se pripremam za novata sezona na studenti - oti e nameneta za seminarski i plus prevodi
Некој да понуди работа за Викенд, како дополнителна работа во Скопје? За дневница, бидејќи веќе работам со полно работно време од Пон -Пет ?
Здраво доколу некој бара соработка За рекламирање (промовирање на производи облека,обувки,накит) Може да ми пишете порака и да се договориме.Поздрав
Ако некој од Општина Росоман, Кавадарци или Градско бара работа како чистачка со солидна плата нека ми пише ЛП. Осигурана со платени придонеси.