На секое место кај што се објавува работна позиција се ставаат условите. Имам гледано огласи во странство, знам како е. Причината која се ставаат таинствени огласи кај нас се токму неправилностите. И затоа се вртат се едни исти огласи. Патем брат ми проба да бара работа баш на класичните мкд огласи и условите на интервјуто немаа благе везе после со реалноста. И напушти многу нормално. Стави ги условите и заинтересираните секако ќе те контактираат
Дали мислиш дека не знаат што прават? Сето е игра за манипулација. И јас, не сум чинела и сум била госпожа.
Еве сегде е исто. Поарно да не го пишеле ова што нудат и така ништо не се дознава. Само интервју кај овие.
Кога се става оглас за работа се наведуваат условите за работа, плата и мејл за аплицирање. На кого му одговара ќе си пушти CV.. Замисли некоја членка е заинтересирана и ти пише во порака.. Ти и раскажеш свашта, брда и долини.. Ја викнете на интервју и дознаете податоци за неа.. Таа веќе нема да е анонимна на форумов.. А со вакво дрско однесување треба и да ви го избришат огласот. Да, ова е форум не е огласник АМА луѓето тука не се на улица најдени па да ги множите со нула Затоа пишете услови и мејл и секој што сака ќе си аплицира..
Na sekoj oglas treba da se pise plata a ne posle kako vi tekne na sekoj razlicno , neznam dali voopsto nekoj ke se prijavi. Jas licno ne bi si gubela vreme da doagam voopsto na intervju . Ne mi e jasno sto tolku se krie platata... strasno. Zatoa i nemozete rabotnici da najdete pa ke dojde vreme samite da si rabotite
Grad na vrabotuvanje.........Skopje-se primaat i kandidati od dr grad Raboten odnos.................fleksibilno na pocetok na dnevnica od 1200 do 1600 denari zavisi od toa kolku dobro raboti potoa moze na pola rabotno vreme ili celo. Rabotno mesto.................odruvanje higiena vo stan/kukja Opst opis................... se baraat zeni za rabota cistenje stan/kukja i sl -Plata DO 39.000den+bonusi zavisi od kvalitetot na rabotnikot. -rabotno vreme od 7/8 chasa no ako zavrsi porano moze da si ide -za pocetok dnevnica od 1200-1600 den zavisi kolku dobro raboti (zada mozam da go procenam rabotnikot) -moze i na pola rabotno vreme (12/13 rabotni dena mesecno no 7/8 chasa rabota) -prevoz obezbeden Dokolku ste zainteresirani moze da me kontaktirate na tel 078 722 303
Да не нуди некој работа што би можела да ја работам од дома? Изработка на нешто или преку интернет, само да не е каталошка продажба ВЕ МОЛАМ!!!
Treba gazdive koga baraat rabotnici treba da pisat sve sto se nudi,i treba da gi pokacuvaat platite soglasno trosocite za zivot ne se rabotnicite na ulica najdeni!