Zdravo Da ne znaete nekoj da bara rabotnicka vo Ohrid? Imam iskustvo vo butik, i call centar (angliski jazik) a isto taka rabotam Content writing, rewriting, transcriptions i slicno povekje od 6 godini.
Здраво, да не знаете некој што бара работник за администрација, локација Скопје (Гази Баба, Аеродром, Петровец), ми треба работа од пон-пет, со две мали дечиња сум и немам многу можност за работа во смени бидејќи немам кој да ги чува. Доколку знаете некој што нуди работа, пишете слободно Фала ви најмногу
Здраво на сите, се бара домашна помошмичка на пола работно време, од 9 до 13 часот или од 8 до 12 часот. Главни обврски би биле готвење, одржување и чистење на стан, локација Водно. Доколку има заинтересирани, слободно обратете ми се во приватна порака.
Колку би чинело женско лице да доаѓа еднаш неделно за чистење само два (понови) тоалета во стан во Карпош? Не повеќе од 1-2 ч. работа. Останатиот дел, друг го средува..
Аптека во с. Батинци бара фармацевтски техничар со искуство. Генерално се работи само прва смена, неделите се слободни, саботите една во месецот максимум. Празници не се работат. Доколку некој е во потрага по ваква работа контактирајте ме во инбокс.
Zdravo pravam Nadgradba na nokti - tipsovi, gel lak na nokti, Depilacija ladna,topla so profesionalna kozmetika na Depileve! Vo faza na naogjanje na dukjance no mozam da nudam uslugi i doma po potreba mozam i da dojdam doma vo Veles! Informacii vo inbox devojki!
Здраво Би сакала да ве прашам дали можеби можете да ми понудите работа од дома.. Не барам поради тоа што сакам да бидам дома туку бидејќи неодамна договорот од Бензиска поради операција на синуси ми го раскинаа и останав без работа. Сега е рано меѓутоа сум бремена и мора да барам начин да заработувам за да можам лековите да ги купувам... Комплетно го познавам Microsoft Office можам да работам средувајќи документи правејќи презентации, држење часови англиски јазик (А1/А2), биологија или природни науки, би ви била благодарна доколку ми помогнете..
Здраво ☀️ Барам жена која сака да ми помага околу домаќинството и дечињата, пожелно да живее во близина на Зелено пазарче за да сме си во близина. Идеално долгорочнода сака да се вклучи. Имам семејство каде немаме вклучени баби и дедовци, сами си ги чуваме дечињата и бараме можеби жена која би ни била блиска пријателка која би ни излегувала во пресрет како кога би имале да речеме баба и дедо. Фиксно би било еднаш неделно да доаѓа да ни помага околу одржување на домаќинството, а се околу дечињата според тековни потреби да се договараме. Можеби има жена која веќе е во пензија но сака да се вклучува на овој начин кај нас? Можеби има жена која нема или не и се тука деца и внучиња па ова би било идеална опција да се чувствува и корисна и да не е осамена и да заработи нешто плус од пензијата? Идејава ми е, ако немаме изворно или создадено семејство за поддршка, зошто да не се обединиме и да си бидеме поддршка едни на други на овој начин? Ако сте заинтересирани или познавате некој на кого добро би му дошло ваков ангажман во животот, контактирајте ме слободно на 071936497. За арно за убаво
Некој да нуди работа било каква не е битно дали е маркет фирма или ресторан.Итно ми е потребна работа било каква, веќе аплицирав на неколку огласи што ги пронајдов на кариера, вработување итн.. Графички дизајнер сум со искуство исто така во менаџирање и водење на интернет страни, имам познавање на Microsoft office, photoshop, illustrator, canva. Исто така знам англиски и српски јазик Да напоменам дека сум од Велес но не ми е проблем да работам во Скопје или Штип
Напррави убаво CV ВО canva нема шанси да не најдеш работа или оди по моллови прашувај во дуќани јас така имам најдено 3 работи, се додека не најдов работа во маркетинг секторот а ако сакаш да работиш после нешто на страна контактирај ме јас сакам да отворам фирма и имам моментално неколку клеенти кои ги работам на договор на дело ама ми треба некој што има повеке искуство со webdesing/wordpress и графички дизајн .
Бараме хигиеничар/ка за работа во фитнес клуб со работно време од 4 часа од понеделник до сабота. Доколку има заинтересирани Ве молам контактирајте ме во лп.