Здраво на сите. Работам во италијанска козметичка компанија која нуди 50% заработка од продажба, дополнително можност за мрежен маркетинг. Се работи од било каде и да сакате, заработката не е ограничена и е одлична можност за млади мајки. Доколку сте амбициозна личност со желба за кариерен раст пишете ми да ви објаснам во детали.
Zosto tesko se naogat luge za rabota?Iako e mall sepak ni e platena rabota.Zosto nikoj ne saka da se protrudi da ja nauci rabotata I da raboti vistinski?A pari site sakaat
Pa site rabotime za pari. Treba ubavo da gi platite ako sakate da ja rabotat rabotata. Sto sakaat gazdive em da crncat lugjevo em da gi platat minimalno Ne moze vekje taka,zatoa e potesmo da se najde dobar rabotnik.
Veruvajte dobro sme plateni.Ne za Gabe sme vraboteni po poveke godini.Nad 5 godini ima,8…9 I poveke od 15 godini
Затоа што ова е Македонија. Работиш за минимална, уствари не работиш. Дефинитивно без желба за напредок. А и капацитетот и инетелигенцијата ни е толку. Жално но вистинито. Сите сакаат повеќе и газди и работник.
Некој кој е заинтересиран за работа во Систина како медицинска сестра - интензивна нега ( кардиохирургија ) без разлика со или без работно искуство . ( некам ме контактира дм )
Зошто? Работев 10 години во молови, и прво од работното време ќе почнам, до 22 часот, додека се приберам дома 23ч ме наоѓало, секој викенд, секој можен празник си на работа, и за ни едни пари веќе нема да работам во мол, стоиш 8 часа, се расправаш со будали 90% од времето, работиш до 22ч, па уште и на крај 30.000 ден. плата да ти дадат, нека фала. Не зборам дека тоа што го нудите вие е така, ама генерално во мол не би работела поради работното време, работата за викенди и секој можен празник.