Decki zdravo baram rabota da pisam deka sum so maslinest ten i poradi bojata na mojata koza i kancerot sto go imam nemozam rabota da najdam a mi trebaat pari za lekovi moze li nekoj da mi pomogne
Работа како хостеса на саем у Белград Од 28.10 до 02.01 50евра дневница платен хотел, пат и сите трошкови таму
Професионално чистење на станови, куќи и канцеларии! Брзо, сигурно и професионално по најповолни цени. пишете во порака Вашиот дом, наша грижа! Скопје
дневницата е 150евра грешка е пишано Исто така саем во Белград Од 21-26 Ноември Дневница 200евра Се друго платено за повеќе инфо во дм
За сите Фриленсери конечно балкански сајт во стилот на светските платформи за Фриленсери. Претплата 1е можете да заработите 10 000е ако сте добри во тоа што го нудите. Бидете меѓу првите и работете со Балкански работодавци. Платежен систем ВИСА со сите банки. Заблагодарете се подоцна Македонија вклучена Код за бенифиција на профил: 6B1VYBB3 Ригистрирајте се преку линков подолу: https://poslovionline.com/register?affiliateCode=6B1VYBB3
Потребно е некој студент или млад човек за часови ЕКСЕЛ почетно ниво за возрасни и за англиски јазик Б1 ИЛИ Б 2 ниво за возрсен некој убрзан курс со фрази.Пишете во ИНБОКС за понуди.
Го отворив сајтот и не можам да разберам како функционира, треба да се понудиш како барател на работа?