Дали некој/а би сакал/а да работи на спортски натпревари - интервју пред и по натпревари, изјави, водење на спортски емисии? (Предност кандидати кои следат и имаат познавање од македонски спорт, или пак имаат желба да го работат тоа). Се бара за Југоисточен регион (Струмица, Валандово, Богданци, Дојран, Гевгелија). Возраста: 18 години нагоре. Станува збор за хонорарна работа.
Ako nekoj bara rabota a ne mu preci vo mall da raboti neka mi pise Teska e rabotata ama ima dobra plata i ok uslovi.
Pisani se uslovite,podetalno na intervju.Kompletno ucenje i prezentiranje na proizvodite,priem na roba,rededenje na istata,sekojdnevno poplnuvanje raftovi,rabota so reklamacii i servisi .Montiranje na proizvodi za dukanot,targeti mesecni i bonusi.Bez pritisok od gazda koj e eden od najdobrite luge ato sum gi sretnala.Izlaganje vo presrest za,a mnogu firmi imam smeneto. Redovno plata i sekako nedeli i praznici
Супер. Вервам дека за сите овие одговорности, основната плата е 45.000 плус бонуси. Недели и празници ЗАКОНСКИ СЛЕДУВААТ ДА БИДАТ ПЛАТЕНИ.
Немој да се излажете по оние „онлајн бизнис“ регрутери што очајно бараат „партнери за нивниот тим“ и ве лажат како они успеале, ставаат слики и промовираат некаков луксузен стил на живот, демек ако се приклучиш во нивниот тим ќе бидеш и ти така богат. Станува збор за ПИРАМИДАЛНА шема, класична измама. Ќе си дадете стотици евра и ќе ве лажат дека ќе вратите повеќе, но ќе си останете со ... во џеб. Еве тука се убаво разобличени:
Јас кај што работам, празник делник трета смена недели, се. Не е платено, ама од друга страна нема притисок... Како и да е, сепак ми е привремено, не планирам да остаам коски тука.